Laatste examen!

Jej!Overmorgen heb ik men laatste examen! Vandaag nog even een mondeling gedaan, is wel vrij goed gegaan, maar T. heeft me wel handig geholpen. Ik wist namelijk het antwoord niet op een vraag niet, en hij had net dezelfde als ik maar dan voor me dus, handig!erg vrolijkOK!

Na men laatste examen moet ik nog even wat dingen doen om men jaar af te maken, en daarna is er een bbq op schoolvrolijkIk hoop dat het leuk wordt, en als het kan er nog een lekker zonnetje bijcool!
Waarschijnlijk gaan we daarna naar een cafetje, lekker gezellig maar der is een grote kans dat men ex er ook gaat zijn..Ik heb echt geen zin te zien hoe hij zich bezat, andere meisjes mss versiert, enz. Dat gaat even pijn doen.
Ik heb met hem de dag erna afgesproken, we gaan iets eten. Dan kan ik hem zijn spullen die hier lagen teruggeven en is die stap ook weer gezet.

Met mij gaat het nu vrij goed, sinds wanneer ik heb ingezien dat hij echt geen goede jongen voor me is heb ik me er wat overheen kunnen zetten. Ik voel me wel nog steeds zo verdomd alleen..Als ik in bed lig denk ik aan onze nachten samen, al onze leuke momenten enz. Ik voel me nu terug zo afhankelijk van men ouders en dat haat ik echt. Normaal gezien ging ik met hem op vakantie maar dat kan nu niet meer, dus ga ik mee met hen. Vreselijk, heb er niet zo veel zin in.verwardMet hem gaat het niet zo goed, hij ziet er nog steeds heel hard van af maar toch verwijt hij me de lelijkste dingen zoals dat ik al een ander lief heb, enz.
En dat terwijl liefhebben nu men grootste angst is..liefdesverdriet

18 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fantasies*
Fantasies*, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende