Laks


Vandaag ben ik zelfs iets voor de wekker afgaat wakker. Misschien omdat ik gisteren op de bank in slaap was gevallen…

De laatste croissant eet ik met kaas. Echt veel krant lees ik weer eens niet, meestal vind ik ook alleen de regionale pagina’s interessant…

Op het werk begin ik met het controleren van de nachtprocessen. Uiteraard heeft de gebruiker van de machine, die ik de afgelopen twee dagen opnieuw heb ingericht, de nodige vragen. Ook ben ik vergeten het één en ander aan kleine programma’s te installeren. In de doorsluizing van de gegevens van het groothandels naar het financiële systeem zitten nog wat gegevens, die ik dus ook even doorzet. Dit keer ben ik eens degene die het wandelen afzeg omdat ik een ondernemingsraad vergadering heb in de lunchpauze. Er blijkt per één januari iets veranderd te zijn in de vergoeding van de reiskosten en dat moeten we even doornemen. Na de pauze ga ik een Duits boekhoud pakket installeren. Omdat we in de ondernemingsraad vergadering weer eens tot de conclusie zijn gekomen dat onze directie zich laks opstelt ten aanzien van bepaalde zaken, hebben we besloten een brief te sturen. Deze keer gaat het over de overgang naar een ander C.A.O. welke volgens afspraak op één januari in moest gaan. Echter er is helemaal niets veranderd. Ik schrijf een brief waarin we ons heel naïef opstellen. Hierin doe ik net alsof alles al geregeld is en vraag alleen om een bevestiging. Ben benieuwd wat voor reactie hierop komt….

Bij mijn middelste zus eet ik vandaag bloemkool met gekookte aardappelen met een kipschnitzel. Na de koffie ga ik even naar boven aangezien mijn nichtje me iets wil laten horen. Ze heeft ‘Crazy Horses’ van the Osmonds op haar computer staan. Van haar moeder had ze gehoord dat ik vroeger heel vaak dit nummer draaide en er ook een dansje bij had. Dat dansje weet ik niet meer maar dat ik het veel draaide is zeker. Het betreft namelijk het eerste plaatje wat ik ooit in bezit had, ik had het namelijk voor mijn zesde verjaardag gehad. Ook moet ik even bij mijn neefje komen kijken want hij heeft een poster met Buffy the Vampire Slayer hangen….

Thuis gekomen blijkt er vandaag helemaal niks op de televisie te zijn dus ik zet een DVD op. Omdat ik van de week al een stukje van ‘The Mummy’ heb zitten kijken waarop ik besluit deze verder af te kijken. Het blijft een leuke film, zeker met het DTS geluid hard aan….

21 januari 2004
25 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Betweter
Betweter, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende