lastige exen pt 1

pfffffffff wat zijn exen irritant zeg.
het is vorige week dinsdag uitgegaan met maud, maar tot nu toe heeft ze nog elke dag aan de telefoon gehangen, ik heb mn ouders gevraagd om gewoon standaard 'nee hij is er niet' te zeggen. Mijn GSM neem ik inmiddels ook al niet meer op als ze belt; 'ja geen bereik' of 'ja ik stond onder de douche'
op msn reageer ik nou ook nauwelijks op dr dingen, ik zet em vaak op bezet. VOOR VRIENDEN: ALS IK OP BEZET STA DAN BEN IK ER WEL GEWOON HOOR!
vanmiddag belde ze ook al, toen heb ik bart op laten nemen en zeggen dat ze het verkeerde nummer had.
mja ze hing daarnet ook al aan de telefoon. ze wil weten wie haar echte vrienden zijn, dus ze gaat lekker ff al mn vrienden langs met de vraag: 'ben jij mijn vriend?'
het is een beetje heel erg overdreven, maar nou ben ik gister ook niet heel erg lief tegen dr geweest.

ze liep berichten te sturen op msn.... reageerde ik niet op
ze belde me gsm......... 'geen bereik'
ze belde de thuistelefoon....... nog nix met ouders afgesproken, dus ik telefoon gekregen.
ik dr van tevoren al gewaarschuwd dat ik strontchaggerijnig was en dat het slimmer zou zijn als we later zouden bellen, maar daar luisterde ze weer niet naar......... maja eigen schuld dikke bult.
ze begon geirriteerd tegen me te kleppen dus ik begon te schreeuwen........ dr lekker uitgegooid wat me dwars zat vrolijk
ca zei op msn al van niet inhouden, gooi het er lekker allemaal uit, anders krop je het alleen maar op.
ik werd tig keer voor klootzak uitgemaakt en hoe ik t zou vinden als ik de volgende dag een uitnodiging voor dr begravenis zou krijgen. toen ik heel hard terug geschreeuwd van gotverdomme je bent nog jong, je hart zal nog ontelbare keren gebroken worden, als je nu al zo doet, dan vraag ik me af hoe je er over 5 jaar bijloopt (was niet erg subtiel maja)
ze begon weer over mn vrienden in de kooltuin. ze zeurt al ruim een jaar lang dat ze alleen maar voor mij naar de kooltuin ging en dat ze alleen maar gezien werd als het vriendinnetje van duert. Toen had ik t ff helemaal niet meer, ik heb toen heel hard geschreeuwd: ja inderdaad, ze vragen zich nu ook heel erg af wat de fuck jij er nog doet?!?
mja maud ook weer schreeuwen dat ze geen vrienden heeft, toen ik heel hard teruggeschreeuwd dat ze zelf ook vrienden kan maken, dat ze niet sociaal gestoord is. mja nou wil ze mij van de week es zien om duidelijke afspraken te maken over het vrienden blijven. maja van de week heb ik geen tijd, aankomende week ook niet. dat van aankomende week dat klopt ook nog eens echt, ik moet koolsnijden de hele week. ik heb dan savonds wel tijd, maar dan ga ik naar een ander lievig persoontje vrolijk.
maja als ze morgen nog een keer belt, dan ga ik heel erg onsubtiel zeggen dat ze er lekker in kan stikken.
schijnt dat ze nou vrienden van me gemaild heb over wie nou haar echte vrienden zijn :S. Beetje extreem is ze wel.
maja ik krijg steeds meer het gevoel van stik er maar in.
12 okt 2004 - bewerkt op 15 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sorrow
sorrow, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende