lastige exen pt 4

deel 4 waarschijnlijk ook het laatste deel
maud belde me vanochtend op mn gsm..... niet opgenomen
maud belde op de huistelefoon....... heb mn broer op laten nemen en laten zeggen dat ik dr niet ben...... dat ik uit MTB-en was (mountainbiken)

maud dr moeder vroeg me later op de middag op msn of ik maud ff wilde bellen omdat ze iets op dansles had gehoord waar ze vragen over had.

dus ik maar gebeld:
ze begon eerst over dat ze op dansles had gehoord dat ik een nieuwe vriendin had en ze wilde weten of dat waar was. dus ik zeggen: ja dat klopt, ik heb t nu met suus. maud natuurlijk weer negatief doen over suus en vragen wat ik daar nou weer mee moest. toen ik gezegd dat het mijn eigen keus is en dr duidelijk gemaakt dat ze zich dr lekker niet mee hoeft te bemoeien.
ze werd hardstikke pissig over dat ze dat nou van iemand anders moest horen, dat ze het veel liever van mij had gehoord. maar ik heb zoiets van ik ga door met mn leven.

nu verwacht ze dat ik mn excuses aan dr aanbied dat ik t haar niet verteld heb van suus en mij, maar dat ze het van iemand anders moest horen. en ze verwacht excuses voor mijn gedrag
verder laat ze het aan mij over om contact op te nemen
17 okt 2004 - bewerkt op 15 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sorrow
sorrow, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende