Legerkeuring pt. 3

Okee, alles is ingewikkelder dan ik dacht. Het ZEK (kortom appartement beheer enzo, was ik al vergeten te zeggen), die geeft al sinds 4 jaar geen karakteristieken, en hoewel ik door het legerburaau hierheen was verwezen, komt doordat ze nog alles op de ouderwetse manier doen, toen het ZEK nog wel karakteristieken schreef. Dus moest er een documentje gemaakt worden van het appartement, wie er woont enzo. Dat ging dan naar de directeur van het ZEK, stempel erop, en dan nog een teringzooi dat we moeten doen. Dat documentje werd nog eens ingeleverd daar, en dan moet het dus naar het legerbureau.

Daar wordt het gelezen, en weer verstuurd naar weer een andere instantie die ik niet eens meekreeg. Daar maken ze dus een lege karakteristiek voor me, want het gaat er gewoon om dat ik een karakteristiek heb, ook al is het leeg. Dat duurt nog eens een of twee weken, maar het moet binnen 3, wan dan ben ik dus weg. En dan wordt alles lastig. Maargoed, hier kun je mensen nog altijd bijbetalen, en dan gaan ze sneller werken. Moet je wel de goede mensen kiezen.

Dus tot nu toe is het onduidelijk hoe alles gaat, en nog zal gaan, maar ik blijf posten aangezien ik toch geen zak hier in de Oekraine te doen heb. Daarom is mijn MD activiteit ook toegenomen. Geen zak te doen, de hele dag door thuis ofzo, achter de pc kruipen, S.T.A.L.K.E.R. spelen, msn, roken, drinken, dat soort shit. Soms als ik geluk heb naar de supermarkt, ofzo.

I'll keep y'all up do date when I know new shit.
03 aug 2010 - bewerkt op 02 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MetalSynkk
MetalSynkk, man, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende