Leo

Heb net mijn zoontje naar de peuterzaal gebracht. Hij gaat er pas naartoe en de eerste drie keer wegbrengen, waren er geen problemen. Maar vorige week maandag begon hij te huilen toen ik weg wilde gaan. Ik heb het proberen te negeren en de juf vertelde later ook dat hij meteen weer stil was toen ik uit beeld was. (gelukkig maar)
Maar vandaag wilde hij niet eens naar binnen! Hij was met zijn eigen fietsje en wilde rechtsomkeer gaan toen we vlak bij school waren... Ik ben even afgestapt en heb hem gevraagd wat er was. Door zijn snikken en tranen heen vertelde hij dat "dat meisje" hem pestte. Hij weet natuurlijk nog geen naam, maar ik moest zelf wel even slikken. Mijn kleine ventje! Ik heb hem naar binnen gedragen en even de juf apart genomen om het te vertellen. Juf zei tegen mijn zoontje dat hij haar hulpje mocht zijn en dat hij dan niet gepest kan worden. Of hij dat goed vond. "Jawel hoor". We hebben samen even een puzzel gemaakt en toen ben ik gegaan. Hij zwaaide me redelijk vrolijk uit (niet zo uitbundig als anders) en ging toen weer verder spelen...
Ben benieuwd hoe het nu gaat en of hij hier vaker last van krijgt. Hoop het natuurlijk niet want oh.. wat doet míj dat een pijn in mijn hart!

Dit was het even voor nu...
Tot snel!

-x- Rensie
23 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rensie
rensie, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende