leuk gezegt

ik snap niet hoe het kan en voel me de meest wanhopige ouwe zeur die er bestaat.
ik weet dat er ergere dingen bestaan als single zijn en dat ik wel weer een relatie krijg dat is makkelijker gezegt dan gedaan met een dochter (want daar zitten de gozers van nu niet op te wachten... sins mn 10e heb ik 2 vaste relaties gehad..achter elkaar. dit is voor het eerst sinds 10 jaar dat ik alleen ben. en eigenlijk vind ik het dood eng en dood saai.. ik mis dat lichaam dat me snachts vasthoud en me warm houd. ik mis het gevoel van houden van en ik mis de sex..
zover als ik me kan herinneren was ik nooit zo wanhopig of grote zeur.. ik moet echt weer es de positieve dingen gaan zoeken..

ik zorg gewoon dat ik vrijdag de 22ste naar de kool kan, dan ben ik er weer uit.. zal me goed doen... nou nog ff kijken of me vrienden ie vrijdag ook willen.

oja, de 30e verjaardag van een vriendin, een verkleed gebeuren.. daar heb ik wel zin in.. ik denk dat ik ga als zo'n got. lolita maar wel een met bat vleugeltjes!!!! nog wel ff dan langs de kapper om me haar te laten doen eb een ponny te laten knippen en ff nep-wimpers halen voor dat echte manga-poppen uiterlijk..

verliefd sterretje
10 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sterretjes
sterretjes, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende