lief klein konijntje

Come away with me... Waarom heb je soms deze muziek nodig? gewoon om te horen? om alles te voelen? wat heeft het voor zin.. het voelt trouwens wel erg fijn. Waar ik wel van baal is dat de studiefinanciering maandag pas op m,n bankrekening wordt gestort..! na het weekend!! dat betekent voor mij dat ik vanavond niet gezellig nog even de stad in kan. mmm .. ja wat verder nu ook aan doen. Ik heb volgende week trouwens thema week. en we gaan naar de NOT beurs in de jaarbeurs in Utrecht!! kijk dat wordt vast gezellig. maar ja nu he...! nu zit ik hier. Als ik uit m,n raam kijk .. kan ik m,n overbuurvrouw ook achter haar pc zien zitten.. zou zij ook msn hebben?.. mm hoe kom ik aan haar mailadres? ze ziet er best aardig uit.. stom eigenlijk trouwens.. dat je allemaal mensen alleen in huis ziet zitten .. als al die mensen nou eens bij elkaar op visite gingen dan waren ze vast minder alleen.

Ben ik alleen? voel ik me alleen? ik zou nu op dit moment wel iemand bij me op de bank kunnen gebruiken .. dat zou wel fijn zijn.. waar je dan lekker tegenaan kan kruipen... lekker warm.. een beetje met haar haar friemelen.. kijk dat is wat ik mis. meer eigenlijk niet.. Waarom kan dat eigenlijk gewoon niet?.. is er nog iemand die dat nu ook wil????gaap!gaap!gaap! (schreeuw in de ruimte!!!!!!)

Ik heb nog wel een konijntje in de aanbieding.. met kooi.. gratis af te halen. (grijs met wit klein staartje) naam:spook...

iemand???

niemand?

of toch wel....

zo'n klein schattig lief verliefd konijntje...

fijne zaterdagavond dan maar..............

x
22 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Zwerver
Zwerver, man, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende