Liefdes struggles

Op pingfriend had ik een jongen ontmoet, Ilias. Hij was heel erg aardig en na een tijdje raakten we aan de praat en gaven elkaar onze telefoonnummers. We gingen over naar whatsapp. Daar praatte we dag en nacht met elkaar. Het voelde heel erg vertrouwt en na een tijdje kregen we een soort van flow met elkaar. Het voelde fijn. Maar ik vertrouwde hem niet helemaal. Op pingfriends voegde hij steeds meer vrouwelijke mensen toe. Dus besloot ik om een fake account van een meisje aan te maken en hem uit te testen. Alleen om te kijken of ie betrouwbaar was.
Helaas bleek dat hij openlijk met mijn fake account zat te flirten en hij daagde haar uit.
Na een tijdje is hij erachter gekomen dat ik het was, en we kregen hele erge ruzie. Hij zei hele kwetsende dingen tegen mij, waar ik het nu nog steeds moeilijk mee heb. Maar ja het leven ging verder. Ik besloot weer om pingfriends te gebruiken en kwam al snel een aardige jongen tegen. Mo heette hij. Hij was heel anders dan Ilias. Zo rustig en hij kon goed luisteren. We praatten heel lang met elkaar, een maand of zo. Hij vertelde hele privé dingen die hij had meegemaakt. Zijn vriend die was doodgestoken, gewelddadige dingen die hij had mee gemaakt en nog veel meer. Ik had heel veel begrip voor hem en besloot ook maar mijn struggles van Ilias te vertellen.
Hij snapte Ilias niet en vond het allemaal onzin wat die zei.
Naja maakt ook niet uit. Maar nu komt mijn probleem. Ongeveer een maand geleden ging Mo naar Marokko, dat was best wel balen maar wel leuk voor hem. Ik sprak hem minder en opeens bam sprak ik Ilias weer. Ik had me voorgenomen om niks meer voor die klootzak te voelen, maar jammer genoeg gebeurde dat wel. Ik begon hem steeds leuker en nog leuker te vinden. En Mo, ja dat was ook een jongen die ik leuk vond.
Zoals jullie al hadden gelezen vertelde ik Mo dus alles, dus besloot ook maar te vertellen dat ik weer contact had met Ilias. Hij snapte me niet helemaal maar accepteerde het toch. Maarja gisteren had ik Ilias de liefde verklaard. Ik zei dat ik dacht dat ik hem leuk vond, maar diep van binnen wist ik dat het fout was. Want ik wist dat ik Mo leuk vond, maar het ergens niet toe stond..
Best wel dom van mezelf. Ik kreeg toen later ruzie met Mo en verbrak het contact. Toen dacht ik zo van ja ik ben Mo kwijt, dus Ilias kan er ook wel bij. Ilias en Mo dus allebei verwijderd van whatsapp. En nu ja nu heb ik helemaal niemand meer en sterf diep van binnen steeds een beetje. Geen lieve berichten meer van Mo die me vertelden dat alles goed komt. verdrietig
Mijn liefdes verdriet blijft groot en mijn hart is nu gebroken. Alleen Mo kan hem nog helen, maar ja dat gaat niet meer hé. Ik probeer het nu allemaal te overleven en door te gaan met mijn leven. Zo min mogelijk aan Mo proberen te denken, maar soms (best wel vaak) heb ik een zwak moment. Dan haat ik mezelf.
Kijk wat liefde met je doet.

Iemand nog tips om dit te verwerken?

X
10 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fabieee
Fabieee, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende