liefdesbom

Er is een bom ontploft ik zweer het. En iedereen in mijn omgeving is geraakt behalve ik... Ineens heeft iedereen een vriendje/vriendinnetje. Iedereen zit gelukkig te zijn.
Zo ook een vriendin die het een week verborgen heeft gehouden. Waarom weet ik niet verward, maar ze vertelt gewoon niet zoveel. Zo ook een goede vriendin.... Zo ook die en die en die en die. En ik niet verward verdrietig IK WIL OOK nahnah
Nou ja zoals me danspartner gister opmerkte het brengt alleen maar problemen met zich mee. Ook al lijkt het wel leuk... Iedereen loopt altijd te zeuren over zijn vriendje.
Gister is het tussen Susan en Sander ook plotseling geëindigd, omdat hij niet mee uit eten mocht op de meiden avond verward ik bedoel wtf? MEIDEN weet je wel MEIDEN. Nou ja nu zijn er tenminste twee vrijgezellen, ben ik niet helemaal alleen nahnah
Maar toch is een vast vriendje wel fijn en gezellig, en het kan ook goed gaan... Dat weet ik uit ervaring.
Hard zoeken heeft geen zin, datwerkt niet. Dus w8 ik gewoon een beetje af en kijk een beetje rond. En mss wie weet ooit dat het nog een keer wat wordt tussen ons.
Wantje bent er wel, alleen werkt het niet vrolijk maar ja.... Dat is bekend al 7 maanden verward Wow 7 maanden verward zucht. Liefde is vreemd.
Ik denk dat ik toch geraakt ben, alleen dan iets eerder dan de rest
14 mrt 2005 - bewerkt op 14 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van faceless
faceless, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende