Lieve daan, 8-8-7'

Lieve Daan,

Vandaag was weer echt een maffe dag!
Dit is ook maf!
Jij ligt namelijk dronken/misselijk in ons bed te snurken en ik was inmiddels toch al wakker, niet dat ik echt sliep, dus nouja..ik wacht wel tot je echt diep in slaap bent..dan zet ik die herrie af en ga ik zelf maar eens slapen.
We stonden om 8 uur op, as usual!
Jij springt snel onder de douche en ik rol 't te grote bed uit om ontbijt voor je te maken. je neemt het al voor genomen want een bedankje komt er al dagen niet meer uit geloof ik.
(of ik heb het weer niet gehoord, is natuurlijk ook een optie!)
Jij gaat snel naar je werk, ik ga rustig douchen, gooi de 1e was erin en ga naar de zonnebank.
Ja ik ga naar de zonnebank ja! ik hou niet van dat bleke doorzichtige-ader velletje van me dus riskeer ik een grotere kans op huidkanker voor een mooi bruin velletje , wat jij gelukkig al van jezelf vrij snel krijgt!
daarna wil ik meteen door naar m'n oma,want die is voor de pijnbestrijding naar het ziekenhuis gegaan en je vroeg of ik dat nummer van Loek op kon halen, maar ik besef me dat we (m'n oma en ik ) al in geen MAANDEN koffiebroodjes hebben gegeten, wat we altijd deden toen m'n ouders nog in de Bilt woonde en we bij haar op de koffie gingen!
Dus ik sprint nog even snel naar huis om m'n porto te pakken en ik haal 4 koffiebroodjes bij Keizer.
Aangekomen bij m'n oma blijken Tante Nelleke en Ome Guus er te zijn, allebij in jaren niet gezien ..
Het zijn een zus en een broer van opa Verzuu en ze zijn allebij zo oud dat ze kraken!
Ome Guus blijkt vroeger fanatiek te hebben gevolleybalt en is zeer benieuwd naar Michel everearts die ons zou trainen met beachvolleybal.
Ik zeg hem dat Michel everearts een klein vervelend mannetje is die z'n kinderen niet op kan voedenn en dat vindtie prachtig.

Om half 2 kan ik pas naar huis en zodra ik thuis ben haal ik de 1e was eruit, ondertussen maak ik een lijstje..want we moeten een aantal spulletjes hebben! wc papier bijv!
voor ik wegga doe ik de gordijnen erin.
als ik terugkom, zijn de gordijnen nog niet klaar natuurlijk!
Dan belt ene mevrouw Jansen.
Yvonne Jansen om precies te zijn, mijn aanstaande ex-therapeute..je weet het nog niet, maar ik heb nu al geen vertrouwen in die therapie dingen!
Ik doe dit niet echt voor mezelf geloof ik , meer voor m'n omgeving! dat ik daar tenminste normaal mee om kan gaan , want somehow I missed the point geloof ik.
het is inmiddels 1:28 en ik moet om half 10 werken morgen dus dat zal wel weer niks worden,maargoed ik moet dit kwijt. jij wilt geen tijd voor me vrijmaken dus typ ik het maar naar je..dan heb ik nog enigzins het gevoel dat ik open tegen je kan zijn.
maargoed, na 2 uur lang praten over mijn achtergrond, mijn verleden , mijn familie en wat mijn leefomstandigheden nu zijn moet ik echt ophangen , ik moet over 5 minuten de bus pakken want ik ga dr maar vanuit dat je gaat fitnessen dus je zult zelf je fiets wel nodig hebben!
maar mischien kan je me daarna oppikken? ik heb namelijk geen geld meer voor een buskaart en ik ben een beetje hijverig om dingen te jatten van m'n eigen wergever eerlijk gezegd. ik heb nog et tijd om de gordijnen over de stoel en het wasrek heen te hangen , nog niet wetende dat ze 10 cm korter zullen zijn!
tijdens het werken kom ik erachter dat ik volgende week voor ruim 45 uur sta ingeroosterd, ik vrees een wraakgrapje van mn grillige baas, wendy , die volgens iedereen beter als drillsergeant kan werken bij het leger oid.
echt een kreng! maargoed , je kunt me niet halen want je bent kapot, moe en sjaggo..want de keuken is een bende.
sorry...maar ik ben je huis slaafje niet , ik heb je was gedraaid en je gordijnen gedaan vandaag...?
besides ik doe altijd de vaat, echt geen probleem maar het is toch niet zo er datje het een x zelf moet doen?
ik heb mischien wel niet zo'n "echte" baan als die van jou, maar hij is zeker weten net zo zwaar!
jij krijgt mischien een paar bijdehante klanten, ik krijg ze continue! zegeltjes,bonusaanbiedingen,korting,verrot voedsel,te duur ik krijg alles over me heen..ook niet erg, maar wel vermoeiend!
ik kom eindelijk thuis, en je bent echt sjaggo merk ik.
wat had ik dan gemoeten? die vrouw , who is supposed to help me, afkappen? ik weet het niet hoor!
maarja ik laat je even afkoelen denk ik , ga mn hokje opruimen ..hooooogste tijd om te doen namelijk!
en ineens zie ik je voorbij lopen in je jas ..je gaat even naar het huis van je ouders want dat heb je ze beloofd..
wat je er niet bij zegt is dat dat 2 uur gaat duren en dat je bezopen terug komt met kinderpleisters op je hand.
wat er dan door mij heengaat is dat je bij Tessa bent geweest terwijl ze oppassen is en daarom heb je die kinderpleisters op en mag ik absoluut niet in je telefoon kijken..
maar ik zal dat maar niet hardop zeggen want dan vertrouw ik je weer niet volgens jou en dan ben ik weer de grote boosdoener.
feit is..dat ik echt nog steeds geen vertrouwen heb, het was helemaal terug dacht ik..tot je zo raar begon te doen met je telefoon, je ineens weer conmtact had met Judith..en ik nu ineens bi je telefoon uit de buurt moet blijven,
je neemt hem zelfs mee naar de wc als ik in dezelfde ruimte ben als jij....
Nou voel ik me niet vertrouwd totaal niet, ik heb het gevoel dat ik steeds maar opnieuw en opnieuw moet bewijzen dat ik JOU wel waard ben, dat ik het wel verdien om jou vriendin te zijn, dat ik niet goed genoeg m'n best doe.
ik word zo ontzettent moe, niet lichamelijk maar mentaal..
ik heb steeds valker de gedachte door mn hoofd spelen "hoe zou ik me voelen ZONDER daniel" ik twijfel.
dat zeg ik je eerlijk (nouja ik typ het) ik twijfel steeds meer.
je doet zo verdacht dat ik het echt heel moeilijk vind om niet te denken dat je vreemdgaat, je doet ook totaal je best niet om MIJ te overtuigen dat je WEL te vertrouwen bent.
eigenlijk doe je heel erg je best om op een sarcastische manier het tegendeel te bewijzen..ik raak d'r echt van in de war en heb totaal geen idee hoe ik hier op moet reageren?
volgens mannen zijn vrouwen altijd zo gecompliceerd maar dan zou jij een vrouw moeten zijn en dat klopt niet..dus die theorie slaat nergens op!
ik snap echt niks van je Daan en ik vraag me af of het al die tranen en uren wachten wel waard is? er komt eerdaags een dag dat ik niet meer wacht , m'n tranen inslik en mn spullen pak en vertek.
Alhoewel ik niet weet of k dat wel durf, want dan ben ik je zeker weten kwijt.
Kijk ik wil je namelijk niet kwijt, ik wil dat je verandert. voor mij.
dat je attenter bent, eens iets voor mij doet spntaan, gewoon om mij een pleziertje te doen..al is het maar zoiets als mn was eruit halen en ophangen of een ijsje halen of een lief briefje of smsje waruit blijkt dat ik speciaal voor je ben..
dat jij eens voor mij je best doet , dat je je eens echt gaat inzetten voor onze relatie en dat je eens een keer SORRY zegt..ipv lang genoeg boos doen en lullige opmerkingen maken zodat ik het gevoel krijg dat het mijn schuld is en darom maar sorry zeg en het WANHOPIG goed probeer te maken.

pfffffff ik typ weer eens meer dan ik typen wil.

ik ga kijken of je al slaapt en of ik die herrie van een hazes eens uit kan zetten om eindelijk te gaan slapen ..na een lange lange lange en zeeeeeeer vermoeiende avond.


Slaap zacht lief,

Annemiek
08 aug 2007 - bewerkt op 09 aug 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Struikje
Struikje, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende