Living my life like its golden!

Welkom en dag iedereen!

A bedankt voor jullie berichtjes.

B daar zijn we dan in het bijzondere leven van mij, Sterre.

C Gelieve positief commentaar en geen vervelende gossips!


Hi, ik ben Sterre een oudste kind uit een gescheiden gezin met nog 2 jongere broertjes.
Ik ben achttien maar het voelt soms alsof ik daar ver boven zit. Vragen jullie je ook soms af van... Waarom ik ? Waarom moet ik dit weer meemaken waarom voelt het alsof ik de moeilijkste wegen aan t bewandelen ben zonder dat ik er specifiek voor gekozen heb... Ik heb me zo vaak voorgenomen al mijn geschreven dagboek verhalen online te zetten maar het komt er steeds maar niet van. Daarom heb ik besloten om gewoon met vandaag te beginnen.
Ik ben Sterre en zit bomvol, af en toe overvol van emoties en gevoelens!

zaterdag 28 April 2007
De avond hiervoor naar een bruiloft geweest..latertje geworden. Maarja zo onzettend leuk was het ook weer niet! Ik moest perse de jurk aan die mijn moeder voor me uitgezocht had.. de hele familie was er en mijn broertjes hadden er nog minder zin in dan ik. Degenen die gingen trouwen ken ik helemaal niet maar het blijkt dat het verre familie van mij is.
Ik was serieus de knapste daar. Meestal heb ik sjans en gister ook sowieso zekerste weten.
Maar er zat niemand voor mij tussen Helaaass!!!
Wat ik toch echt wel jammer vind want ik wil ook eens een vriendje.. tis al zo lang geleden waarom lukt het nou niet.. Ik vind altijd wel iets waarom een relatie niet doorkan gaan of ja misschien ligt het niet aan mij maar is het de tijd er niet voor.
Anyway vandaag... wilde ik niet opstaan... Mijn moeder was er al vroeg uit om een toernooi te spelen en ik zou kijken.. i did promised. So om 13.00 stond ik op poetste ik mijn tandjes Oja ik heb ook een onzettend mooie beugel :s en ging ik een kwartiertje in de zon met mn MP3 in de hangmat liggen. Lekker f wakker worden. Ik had geen honger en besloot met mijn broertje naar de bieb te gaan .. zoals beloofd. Meestal kom ik al mijn beloftes wel na, eigenlijk altyd! In de bieb was mijn broertje muis stil en als hij zijn mond open deed hoorde je echt niets of je deed je best. Echt dubieus want mijn broertje schelt best vaak en gedraagt zich onzettend anders tegen mij dan in het openbaar Tja misschien is dit ook wel normaal. Ieder kind is anders in elke situatie.. iedereen zet meestal een masker op en je gedraagt je zoals er verwacht wordt dus tegen je baas ben je lief en aardig en tegen je vriendje uitdagend en sexy. MAar okee heeerlyk weer, daar kan ik niets meer aan toevoegen en ik opweg naar de bieb en terug naar mijn moeder's wedstrijdplaats. Ik ondertussen mijn broertje bellen of hij veilig aangekomen is.. owat ben ik toch weer lief.. waarom doe ik dit eigenlijk :S Hij schelt me ongeveer40x perweek uit voor ''Hoer'' Maar hij kent de betekenis nauwlijks dus het is niet menens ofzo..... Anyway aangeland @ Mom zag ik weer een hele knappe gast. Had m al eerder gezien maar ja alleen maar KIJKEN.. je kent het wel. Best wel mijn type. Goed figuur lekker lang blond, en nu niet denken oke zij is er zo één, het wat m deed waren zn ogen en houding echt PRIMA! Dikke P niets meer aan t doen! Alleen meneer mag wel even zn move maken want ik ben een meisje en tja ik beoef die sport niet en hij zit bij mijn mam.

Nou mama klaar Sterre naar huis op haar fietsje met MP3 op en heerlyk met mooi weer opgemaakt aan de jongen denkende naar huis. Dit zijn de kleine dingen in het leven wat het zo genieten maakt.
Ik ben sterre en zit bomvol soms overvol aan emoties en gevoelens ..

Toch wel blij eigenlijk dat ik ben opgestaan.
engel
28 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sterre18
Sterre18, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende