Maandag ochtend

hmmm ik zit hier un dus duf achter de computer in de mediatheek, en heb sterk de neiging om in slaap te vallen, irriteer me kappot aan mn haar tis zon kapsel waarvan je smorgens denkt cooooooool maar na een paar uur rondhobbelen slaapt het werkelijk nergens meer op! bah!
Tja dit zijn dus de bekende maandag ochtend problemen geloof ik wel! hopel;ijk hebben dr meer mensen last van, howewel ik die niet zie verschijnen nou goed maybe zeur ik wel een btj.

ik lig gewoon met een aantal vakken wel 3km achter echt te vetr om bij te komen ben daarom hard toe aan vakantie, of spijbel morgen een dagje (hoop niet dat de media heks nu meeleest!) om het werk in te halen. Goed de bel gaat zo en ik wil mijn liefje nog een mailtje sturen. Hij deed zo raar dit weekend echt niet leuk. Vriujdag avond was ie blijkbaar uitgegaan en dat vertelde ie zondag pas net alsof ikk het niet mocht werten echt niet gezellie naja en meneer was moe xdus wilde er verder niet over praten en dondert gelijk in slaap terwijl ik nog lig te woelen tot een uur of 6 jakkie. Jongens zijn soms zo...... tja hoe zalk t noemen..... zo vaaaaaaaaaaaaaaag! blijkt ma weer dat we van verschillende planeten komen

kus LoVe
17 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van °°LoVe°°
°°LoVe°°, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende