Mijn droom

we gingen in een vliegtuig naar een concert van maria mena, we waren ik mn vriend, mn zus en nog wat vrienden...
het vliegtuig was geland maar er was nog geen sluis of trap aan de deur vast gezet... dat had ik niet gezien en ik stapte zo de deur uit en viel naar beneden, gelukkig kon ik me ergens aan een lang touw/lint vast houden wat naar beneden hieng... iedereen keek naar me maar niemand hielp me, en langzamerhand gleed ik steeds meer naar benden totdat ik net als een pendel rondjes over de grond sleepte... maar ik drufde nog steeds niet los te laten dus ik was helemaal open geschaafd... toen ben ik dus inplaats van naar het concert naar het hotel gegaan... gelukkig was mn vriend zo lief om bij me te blijven en vannuit het raam konden we de concerthal zien waar de rest van het concert aan het genieten was.


Zo ik heb daarna even de betekenis geprobeerd uit te zoeken:

Vliegtuig:

Een droom over een vliegtuig voorspelt meestal dat u een reis zult maken. Dromen dat u in een vliegtuig zit voorspelt dat u veel vooruitgang zult boeken. Dromen dat u een vliegramp meemaakt voorspelt tegenvallende resultaten uit goed doordachte plannen. Dromen dat u een vliegtuig in de lucht ziet dat plotseling verdwijnt voorspelt dat u ternauwernood zult ontkomen aan een ongelukkige ontwikkeling.

Vallen:

Dromen dat u valt en bang bent voorspelt dat u een grote strijd zal moeten leveren waarbij u uiteindelijk als winnaar uit de bus komt. Als u zich tijdens de val verwondt krijgt u te maken met tegenslagen.


Concert:

Dromen dat u een concert bijwoont geeft aan dat u veel plezier te wachten staat. Voor de zakenman betekent een droom over een orkest gunstige zakelijke resultaten; voor jongeren een gelukkig liefdesleven. Echter, een concert waarin ook gezongen wordt geeft aan dat er tegenstand kan worden verwacht van kritische metgezellen of vrienden. Zakelijk wachten u dan tegenslagen.

Verwonding:

Dromen dat u een verwonding oploopt voorspelt dat u geplaagd zult worden door een ongelukkige samenloop van omstandigheden.


nou geloof dat dit betekend dat ik tegenslagen ga krijgen... oohwooohw!
29 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phyline
Phyline, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende