mijn schuld???

ik zit zo in de knoop op dit moment..iedereen wil weten wat er is gebeurd, waarom ik zoveel pijn aan me arm heb..
als ik slim zou zijn had ik gewoon verteld dat ik ergens tegenaan was gelopen, maar daar ben ik niet zo goe din..dus ik elke keer weer het hele verhaal vertellen..ja me pa heb me geslagen..naar me keel gegrepen en me tegen de muur aangeduwd..conclusie auw arm en angst voor me pa..en veel haat..erg veel haat
en iedereen reageerd hetzelfde..ga weg..geef het aan..waarom zien jullie niet dat ik dat niet kan..dat het nog steeds in mn hoofd zit dat het hoort..dat het mn eigen schuld is..dat ik gewoon een kutkind ben..dat ik de sfeer verpest en dit soort dingen veroorzaak...waarom zien jullie dat niet!!

ik kan wel janken..alweer ja..maar mn tranen zijn geloof ik een beetje op...waarom slijmen ze opeens zo bij me? ik was toch degene die het fout deed...maar spijt hebben ze wel..nou ja..eigelijk alleen me pa..me ma heb hier nix mee te maken..behalve dat ze hem niet tegenhield..maar dat was toch niet gelukt...ik heb het zo gehad..

overal van die angst...verdriet om iets...alles...overal..weg

wanneer zal het weer gebeuren?? snel..dan ben ik weg..nooit meer..kan het me niet voorstellen..het gaat weer komen..en het zal steeds erger worden..dit was de eerste keer dat het zo erg was..de laatste keer dat ie me aanraakte was ik zo slim nix terug te doen..maar nu..ik raakte in die angst..begon te slaan en schelden..dat maakte het erger..het is dus wel mn eigen schuld..als ik nix had gedaan wast bij 1 klap gebleven..en een ga naar je kamer..dan was alles allang weer opgelost geweest..maar ik hoef het toch niet te pikken? of wel..zij vinden van wel..maar ja..zij vinden zoveel..

zij vinden ook dat ik moet oprotten..dat ik een rotkind ben..dat ik de sfeer in huis verpest..dat ik...weet ik veel wat allemaal..

heb tegen me pa geschreeuwd oftie me dood wou hebben..toen kreeg ik nog een paar klappen en toen liet ie me gaan..

mss ist wel beter als ik ga..voor mezelf maar ook voor me zussies..ze was zo geschrokken...stond te gillen en te huilen..en dat is allemaal mijn schuld...
02 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van him_lover
him_lover, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende