Mijn zaterdag

Vanmorgen om 9.15 uur wakker, de bovenbuurvrouw had zin om te stopzuigen. Je kent ze vast zo'n stofzuiger die enorm over de vloer denderd...misschien is het tijd voor een nieuwe buf!

Maar t mocht mijn luiheid niet drukken, heb de tv aangezet en heb zo een tijdje liggen zappen. Uieindelijk kreeg ik trek en heb ik muesli gehaald met een kop thee uit de keuken, lekker weer terug naar mijn warme bedje. Daar nog lekker liggen zappen en luieren.
Om 11.30 uur mijn bed uit, douchen en daarna een frisse neus halen met L.

Mijn boodschapjes gedaan, een wasje aangezet, vaatwasser uit en ingeruimd...lekker crackertjes gegeten met file american. En zo ging ik op naar mijn moeder, helaas dikke fille onderweg en zo was de rit een half uur langer dan verwacht.
Uiteindelijk heb ik toch ook bij mijn moeder gegeten en ben ik na de koffie naar huis gegaan. Thuis nog een kop thee gemaakt en ga ik voor de buis. Eigenlijk had ik nog het een en ander in huis willen doen en mijn haar weer kleuren, maar zo'n dagje niet te veel is toch ook erg lekker. Dan morgen maar mijn dingetjes doen. Morgenmiddag probeer ik even bij mijn zus en haar kids langs te gaan, heb de kinderen niet meer gezien sinds 1 januari en ik wil natuurlijk niet teveel missen voordat ze groot zijn.

R sprak ik voor ik naar mijn moeder ging nog even, hij smste toen ik bij mijn moeder was. of ik zin had samen een filmpje te kijken vanavond. Nah, ik had er geen zin in, heb a ) geen zin me leuk aan te kleden voor mannelijk bezoek en b) mijn huis is momenteel alles behalve netjes.
Gereageerd dat we dat maar een andere keer moeten doen. Soms ben ik raar....kan ik eens wat afspreken heb ik geen zin!!!

Merk dat ik lekkere trek heb...lastig is dat, wil ik niet. Maar het is weekend dus een klein bakje japansemix mag ik zo toch nuttigen van mezelf. pfff moet mezelf er even doorheen slepen vanavond....denk aan de weegschaal woensdag!!
13 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diary105
Diary105, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende