Miracle Morning 19

Ik heb vannacht slecht geslapen. De momenten dat ik wel sliep, had ik absurde dromen. Ik wilde er eigenlijk eentje uitschrijven, omdat ik me die toen ik wakker werd zo goed voor de geest kon halen. Maar inmiddels, na wat lezen en een rondje met Charlie lopen, ben ik de droom vergeten.

De rest van de dromen weet ik ook niet goed meer, omdat ik er elke keer 's nachts wakker van werd en daarna wel weer in slaap viel. Ik heb veel liggen woelen in ieder geval.

Gisteren is mijn hachee volledig mislukt, omdat één van de ingrediënten denk ik bedorven was. Het rook in ieder geval totaal niet goed. Helaas. Vandaag is de laatste dag van mijn deadline voor mijn verhaal, en daarom ben ik toch even extra vroeg op de zondag opgestaan. Ik wil dit vandaag gewoon af krijgen. En het moet vandaag af komen. Ik ben op pagina 8 van de 36, op die pagina moet een scene volledig worden herschreven. Er moeten nog een paar scenes worden herschreven, en verder vooral lezen of het geheel nu nog klopt.

An sich zou ik er niet superveel tijd voor nodig moeten hebben. De afgelopen dagen wel wat nagedacht over die scenes, dus dat scheelt ook. Ik hoop vooral dat straks tijdens het schrijven de pijn wat wegblijft. Ik wil weer gaan werken met timers. En nieuwe scenes in 4thewords typen. Zometeen voor mijn Miracle Morning alvast mijn eerste halfuur eraan besteden.

Gisteren heb ik wat Lego uitgezocht. Het lijkt net alsof ik daar amper verder mee ben gekomen, omdat het vooral wat kleine onderdelen waren. Het is nog een hele klus om al dat spul goed uit te zoeken. Verder ook de afwas gedaan en wat andere kleine dingen.

Vandaag dus aan de slag. En dan vanaf morgen weer blogs schrijven tijdens mijn Miracle Morning!
07 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende