Miracle Morning 20

Het beviel gisteren heel goed om om 5 uur op te staan. En dus had ik enthousiast vandaag ook de wekker om 5 uur gezet, maar er gebeurde gisteravond iets, waardoor ik toch meer heb liggen piekeren vannacht. Ik heb om die reden toch de wekker een uurtje later gezet.

What happened?
Nou.
Ik heb al 14 jaar last van iemand met dezelfde voorletter, achternaam en geboortedatum die rekeningen niet betaalt. Het gevolg is dat ik regelmatig incassobureau's en zelfs deurwaarders bij me krijg. Er zijn periodes dat het erg rustig is, maar ook periodes dat ik de ene na de andere schuldeiser op mijn stoep krijg. Een paar weken geleden was het bijvoorbeeld weer zo ver, maar na een telefoontje was het gelukkig heel snel opgelost en werd er begripvol gereageerd door het betreffende incassobureau.

Gisteravond kreeg ik rond 21.00 uur een mail van een incassobureau, met daarin een brief die ze ook per aangetekende brief zouden versturen. Er stonden enorme dreigementen in. Ik moet ruim 800 euro dokken en ze komen aankomende woensdag hierheen, voor een beslaglegging op roerende zaken. Ik citeer:

'NAAM DEURWAARDERS zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal de toegang geforceerd worden en worden binnen getreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.
Daarnaast zullen op alle rekeningen beslag worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen'


En dat heeft gisteren echt voor stress en piekergedachtes gezorgd. Ze hebben de verkeerde persoon te pakken en ik moet wéér gaan bellen en mailen om mijn gelijk te krijgen. En wat als me dat niet lukt? Dan staan ze hier dus woensdag op de stoep. Voel me dus verplicht om woensdag thuis te zijn, niet even naar de winkel te gaan, want ik loop zomaar het risico dat ze m'n spullen onterecht meenemen.

Het begint zo frustrerend te worden om telkens als een soort crimineel te worden behandeld. Straks dus maar bellen, hopen dat ik gehoord word.
Maar dat dit telkens gebeurt, is echt extreem frustrerend.



Naja. Om toch mijn Miracle Morning postief af te sluiten: net heerlijk met de hond gelopen. En gisteren een glutenvrij en lactosevrije crumble gemaakt, volgens AIP recept. Want ik wil toch wat meer AIP gaan eten. En zometeen ga ik mijn halfuur besteden aan mijn maandelijkse blog, waarin ik cijfers van mijn blogproject deel. Dat betekent dat k vanaf morgen daadwerkelijk weer ga bloggen voor mijn blogproject. Dat is wel tof vrolijk
08 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende