Miracle Morning 20

Gisteren had ik hoofdpijn. Vanochtend - en nu - heb ik enorme hoofdpijn. Ik ben hier al eens eerder doorheen gegaan, dus ik herken het. Ik ben aan het afkicken van de suiker. Nou was k de laatste weken sowieso al aan het minderen qua suiker, maar nu ben ik er toch wel grotendeels mee gestopt. En dat merk ik dus.
Ik ben de laatste dagen ook echt moe. Laatst had ik om half 8 al zoiets van; urgh ik ben kapot. Mijn vriend zei: ga slapen dan, maar wilde ik niet. En ik merk dat ik meer moet hoesten.
Ook dat heeft met suiker te maken. Dit heb ik allemaal al eens eerder gehad, dus ik herken het probleem.

Dit is even naar. Maar hier moet ik doorheen. Ik weet dat het zwaar is, en de komende weken nog wel zal blijven.

Gisteren is mijn vriend hier gekomen en hij blijft vandaag sowieso nog de hele dag. Ik heb hem gisteravond bij hem opgehaald, en daar heeft hij voor me gekookt. Was een gerecht met veel groente, wat hij maakte omdat ik bewuster wil eten. Superlief van hem. vrolijk Vanmiddag krijgen we visite van een vriend van me en voor die tijd nog even iets meer opruimen in huis.

Schrijven ging gisteren niet echt, vooral door de hoofdpijn. Vandaag is mijn vriend er en zal ik ook niet veel schrijven voor mijn site, gok ik. Morgen wil ik wel weer ervoor gaan vrolijk
11 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende