Miracle Morning 21

3 weken alweer! En volgens Hal Elrond, de bedenker van de Miracle Morning, wordt het vanaf week 3 wat makkelijker allemaal. Uit eerdere ervaringen kan ik dat ook wel bevestigen. Week 2 is de moeilijkste, en die ben ik doorgekomen. De wandeling vanochtend viel me voordat ik begon tegen. Ik hoorde hoe het regende en dacht: o crap.

Maar eigenlijk ging het prima.
Al blijf ik erbij: ik wil uiteindelijk echt naar een veel vroeger moment gaan. Wanneer mensen echt vooral nog slapen. Er branden te veel lampen in de huizen. Uiteindelijk zou ik wel weer richting de half 5 willen gaan. Dat is een tijdstip dat me in het verleden echt veel beviel. Maar dat komt vanzelf wel. Rustig opbouwen.

Ik ga zometeen eindelijk weer schrijven voor mijn blogsite. Even wat minder gedaan de laatste tijd, maar ik wil die site wel echt laten groeien. En ik denk dat ik deze maand alsnog veel kan schrijven, zelfs al deed ik dat de eerste acht dagen niet. Ik heb nog steeds genoeg dagen over deze maand om wél te schrijven.

Vorige maand uiteindelijk vier nieuwe artikelen geschreven. Deze maand hoop ik dat dit er een stuk meer worden. Ik heb een lijst van 80 artikel-onderwerpen waarvan ik denk dat ze interessant zijn om over te schrijven, maar eigenlijk heb ik nog veel meer ideeën. En ik wil ze eigenlijk allemaal uit gaan werken. Maar dat kost megaveel tijd. Probeer wel telkens te bedenken hoe mijn site eruit zou zien als ik echt 3 of 4 keer zoveel artikelen heb ten opzichte van wat er nu staat. Verdien ik dan drie tot vier keer zo veel geld, of is het hoger dan dat, omdat mensen ook makkelijker doorklikken binnen de site, of omdat de site steeds meer autoriteit begint te krijgen in Google?

Nou ja, zometeen daar dus een halfuur aan werken, dan ontbijten en dan aan de slag voor opdracht. Geen grote deadlines deze keer, maar wel weer wat schrijfwerk liggen dat gedaan moet worden. Ook wil ik wat rekeningen betalen vandaag en wat spul aanleveren voor mijn boekhouder. En ik moet deze ochtend nog naar de tandarts.

Vol programma weer dus. Wat vooral belangrijk is, is dat ik tussendoor voldoende rust neem en ook tussendoor genoeg beweeg. Mijn nek en schouders blijven gevoelig. Mijn armen ook. Gisteravond maar weer eens met magnesiumolie mezelf ingespoten. Magnesium helpt wel tegen pijnlijke spieren, dus dat wil ik even blijven doen de komende tijd.

Nou ja. Genoeg plannen dus weer, haha.
09 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende