Miracle Morning 21

Mijn Miracle Morning vandaag zag er wat anders uit dan normaal. Ik heb namelijk vanochtend eerst mijn vriend naar zijn huis gebracht. Nu dus mijn dagboekbericht schrijven en daarna focussen op de website.

Vandaag moet ik ook nog een tekst schrijven in opdracht. Denk dat ik daar maximaal een uurtje mee bezig ben. Ook moet ik even aanwezig zijn bij maandmeeting van mijn opdrachtgever, om even iets te vertellen over het schrijfwerk dat ik doe, zodat de collega's meer gevoel krijgen bij wat ik doe en waarom ik ze regelmatig vragen stel.

Verder wil ik de boekhouding van vorig kwartaal op orde maken. Dat vind ik altijd een enorme rotklus, dusja... maar ja wel even regelen natuurlijk. Hoort toch ook bij het ondernemersschap. Heb dus wel het een en ander te doen vandaag. Dat is prima.

Gisteren was een leuke dag. Met mijn vriend wat opgeruimd hier, waardoor huis toch weer wat netter is geworden. Wel is er nóg meer Lego bijgekomen, omdat hij wat meegenomen had uit de kringloopwinkel. Dus nog meer uit te zoeken. Whuaha. Zitten wel hele toffe oude dingen tussen, zoals elektronica enzo. Wordt echt tijd voor een nieuw huisje met een compleet eigen Lego-kamer, lol. Nu heb ik wel een soort van Lego-kamer, maar die is echt te klein. Ah well.
Maar na het opruimen kwam er een vriend langs Was erg gezellig. Heb toen wel wat chipjes gegeten, maar het heel erg beperkt gehouden.

Nou, vandaag maar eens gaan knallen en een en ander gedaan krijgen.
12 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende