Miracle Morning 22

Zo, net lekker gewandeld met Charlie en weer een stukje gelezen in het boek van Pieter Omtzigt. Nu tijd voor mijn dagboekschrijven en daarna ga ik weer aan de slag voor mijn blogsite. Gisteren heb ik een artikel geschreven een gepubliceerd in 3 kwartier tijd. Na een half uur werken dacht ik: maar het is bijna af, laat ik dan nog even wat extra tijd hiervoor pakken. Gedaan dus. En daar ben ik wel weer trots op eigenlijk.

Verder heb ik eindelijk ontdekt waarom ik zo'n pijn heb in mijn rug. Dat is niet een verkeerde werkhouding of te veel werken, maar dat komt omdat ik mijn spieren constant aangespannen houd. En het is zo moeilijk om dat niet te doen. Ik probeer er sinds gisteren echt op te letten, maar het lukt me dus niet. Het bewijst hoe hoog de stress bij me is. Hoe gespannen ik ben. En ik weet zeker dat dit vooral sinds de ingang van de Avondklok is verergerd. Ik weet niet hoe ik hiermee moet stoppen.

Gisteravond voor slapen gaan wel een YouTube-meditatie aangezet, onder het mom van: zorgen dat ik mijn lijf ontspan. Misschien dat ik gedurende de dag ook wat momenten moet zoeken om te ontspannen. Ik had al de hele tijd het idee dat mijn lijf me probeert te waarschuwen. Dat klopt dus. En het wordt dus tijd om te bedenken hoe ik mezelf wel wat meer kan ontspannen. Hoe ik de gekte van de wereld op dit moment minder tot me door kan laten dringen.

en dat is moeilijk, want tijdens mijn ochtendwandeling gaat mijn hoofd vooral richting alles wat er nu speelt. Ik kan het allemaal heel moeilijk loslaten. Maar dat loslaten wordt wel een aandachtspunt de komende tijd.
10 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende