Miracle Morning 55

Een wat andere ochtend dan normaal. Ik was lekker bezig met mijn Miracle Morning. Wat Spaans aan het leren, toen mijn vriend me via WhatsApp vroeg of ik aan het werk was. 'Nog niet,' antwoordde ik. 'Ik wil zo gaan beginnen met schrijven.'
Hij belde me meteen, met de vraag of ik even naar zijn huis zou willen komen. Er was een monteur bezig met de verwarming en het zou allemaal wat langer duren dan vooraf bedacht, maar m'n vriend moest echt naar z'n werk. Of ik even even in zijn huis wilde zijn.

Tuurlijk. En daarom ben ik in de auto gestapt, en zit ik nu bij hem. De monteur komt over ongeveer een halfuurtje weer, want die moest een nieuwe schroef halen ofzo. Dus ja. Ik ga zometeen gewoon lekker hier mijn artikelen schrijven. Hopelijk word ik deze keer eindelijk niet door mezelf gedemotiveerd, haha. Maar misschien helpt het juist om even in een andere omgeving te gaan zitten schrijven.

Uiterlijk half 2 moet ik hier weer weg, dus hoop wel dat die monteur dan klaar is. Ik heb namelijk afgesproken met een vriend, omdat ik hem wil gaan uitleggen hoe ik de vriendschap ervaar en dat ik bepaalde zaken niet zo prettig vind. Geen idee hoe hij gaat reageren. We shall see. Maar ik vind wel dat eerlijkheid belangrijk is, dus vandaar dat ik het aan ga kaarten. Afwachten maar.

Vandaag geen fysio dus. Volgende week ook niet. Kijken hoe die twee weken zonder gaan en dan weer naar fysio. Ook dat even afwachten.

Nou ja, ik ga beginnen met blogs schrijven, voordat ik weer opeens gedemotiveerd raak en weer niets doe knipoog
17 mei 2021 - bewerkt op 17 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende