misschien

misschien was het toch niet zo verstandig om bureaujeugdzorg afte wimpelen misschien had ik er gewoon voor moeten gaan nou ja dat kan altijd nog

vanochtend weer naar de fysio geweest gaat wel wat beter maar moet nu per dag 200 oefeningen doen oke als of ik niks anders te doen heb dan hinkelen en mijn been optillen. ben trouwens het hinkelen verleert, dat had ik niet verwacht oke is was er al nooit zo'n ster maar goed.

Mijn broer heeft een verrassing voor me wat dat wil ie niet zeggen ik moet morgen wel een half urr eerder naar Groningen gaan. Ik zat achter de computer en ik hoorde mijn mobieltje dus ik nam op en hij zo helemaal uitleggen eerst hoe ik nou zijn nummer kon op slaan (het is namelijk zijn oude mobiel) en toe oja waar ik eigenlijk voor belde we hebben een verrassing voor je het kan een leuke of niet leuke verrassing zijn maar wil je om kwart voor vijf in groningen zijn met de trein. dus ik ben zeer nieuwsgierig maar ga nu ff uitzoeken welke trein ik moet hebben en zo en voor al hoelaat.

groetjes
15 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende