ML- was hier.

Aaaaaaaaaaaaaaleks,

Het is nu tien voor twaalf en ik ben je nog steeds aan het stalken, hihi. Gezellig hè! Nu hadden we in Hollywood kunnen wezen, maar nee. Jullie, ja jullie, moesten zo nodig een zaterdag. En ik vond dat, met m'n blonde hoofd, nog goed ook! En nu ópeens wil je naar de Soos!? *Moordneigingen*.

Verdeumme, wat een rot toetsenbord heb jij. Ik kan er niet optypen dus issie vervelend. Dat ik sowieso niet normaal Nederlands kan typen zwijgen we maar even over, ok?

En dit verhaal slaat ook nergens op maar Aaleks heb gewoon dringend verhalen nodig. Want Aaleks is te lui, ja te lui, om te typen. Nee, hij leest weer alles. Zucht. Jongetjes. Jongetjes met vervelende toetsenborden, zucht. zucht zucht zucht!

Ik denk he, dat dit nog een gezellige nacht gaat worden! Oeh, nu word er fout gedacht, maar he. Dat moet kunnen, beste mensen. sneaky

Maar goed, beste Aaleks. Ik denk dat ik nu op "opslaan" ga rammen. Of zal ik nog even doorblaten, ik ben wel lekker bezig, vind je niet? En download eens goeie muziek. Jij met je Britney Spears, en niet te vergeten onze favoriet: the Backstreetboys. En haal je vinger weg bij die backspace. Ik bijt, ja.

Okee, ik ga op opslaan drukken.
Ik hoef geen afscheid te nemen van je want ik zit immers naast je.

Dusse, weltrusten voor straks ofzo? Doei.



Greeeeetz,

Mandy oftewel ML-.
22 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aaleks
Aaleks, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende