moe, nily, thuis

ik heb vandaag al vet veel gedaan en nu is het nog maar half vier verward Nu ben ik moe verdrietig maar ik moet nog een verjaardag en een dansavond. Is wel gezellig.
Dr zijn trouwens ook onwijs weinig mensen online, dus ik verveel me hier beetje achter de computer, terwijl ik economie zit te doen. Daar wordt je echt niet vrolijk van gewoon. Wie verzint het in hemeles naam allemaal.

Samen met nily heb ik besloten om hem te negeren, of tenminste alleen het hoog nodige te zeggen. We zijn hem zoo zat. Hij is echt altijd en ever chago en hij doet nooit echt enthousiast. En dan zou je kunnen zeggen, niet opgeven, maar na 7 maanden heb ik het nu wel gezien. Laat er ook maar eens een keer beetje actie van zijn kant komen.
Dus nu praten we op msn niet meer tegen hem. En a.s. donderdag zouden we gaan koken met ze alle, maar hij was echt vaag van ja, nou ja ach, jullie gaan toch naar school feest, heb ik geen zin in. Dan heeft het geen nut. Maar we beginnen om vier uur en gaan om 10 uur weg verward maar ja ik had geen zin om door te zeuren. Dus heb gewoon gezegd oke. Spreek je wel weer en heb de telefoon opgehangen.

Ik ben trouwens onwijs goed in zeuren vind ik af en toe nahnah vandaag ook. erg vrolijk nahnah
Ehmm heb ook begrepen dat iedereen me hier thuis beetje egoistisch vind. Snap ik opzich wel, maar ik ben het zooo zat. Altijd me zusje voor en achter. Kan zij ook nix aan doen, helemaal niet juist. Maar ik ben het zat. Tja en me andere zusje kan zich zooo goed aanstellen. verward daar wordt je gewoon ziek van.
Eigenlijk ben ik best vaak stil thuis of ik ben gewoon weg. Als ik wat zeg gaat het over mezelf, dus het is best logisch verward
Mss moet ikgewoon een keer goed melden dat ik het zat ben, maar ik zouniet echt een oplossing weten. Ach ik moet gewoon dit huis uit.
Nog anderhalf jaar denk ik en dan weg pfiewie weg weg weg.
Dat hou ik nog wel vol denk ik nahnah

19 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van faceless
faceless, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende