moeilijk zonder hem

ik moet eerlijk toegeven dat ik het op dit moment ff moeilijk heb zonder hem.. zit hier alleen.. er is een emotioneel liedje op de radio en ik lees wat hoe hij heeft gereageerd op mijn vorige verhaal. de gedachte komt weer boven van hoe hij dat zat te huilen. en daardoor komen weer andere gedachten boven..
-hij kwam naar mijn dansles toe.. als vrienden zeg maar.. hij deed zijn schoenen uit want ik dans in een gymzaal.. komt hij daar terug.. schoenen gestolen! nou dan schaam je je hoor! dus zijn stiefvader had nieuwe schoenen gebracht zodat hij nog met me naar huis kon rijden..
-de eerste kus aan het eind van die avond.. ik zat bij hem op schoot maar er gebeurde steeds niets.. alleen praten.. toen wou hij de bus in gaan en gaf ik hem snel een kusje..
-de keer dat zijn nichtje ons betrapte..
-dat ik voor het eerst een van zijn zussen zag.. er stond een bank dwars in het gangpad.. de mannen waren bezig met die bank.. dus ik een heel gesprek met zijn zus gehad.. vet gezellig.. allemaal dingen gehoord van toen hij klein was enzo.. olifantje
-the first time..
-de keren bij het water in de stad.. hadden we altijd hele verhalen.. dat is een plek waar ik liever nu niet meer kom omdat hij daar vertelde dat hij het niet meer aan kon.. dat we beter uitelkaar konden gaan..
-de keer dat ik van die afgetrapte all stars aan had en hij zei dat hij ze zo mooi vond.. Hij vond t leuk dat ik me niet helemaal opmaakte als ik naar zijn huis kwam maar gewoon mezelf was

dit zijn gewoon wat gedachtes die nu voorbij komen.. nog lang niet alles.. maar als ik hier te lang over ga schrijven dan wil ik hem zo weer terug en ga ik hem bellen en daar schiet ik niets mee op..
nu ga ik aan het werk..
04 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Linn.
Linn., vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende