moesterevenuit

Hello

we gaan opnieuw beginnen...
Een nieuwe school 5&6vwo in 1jaar een nieuw hockey elftal met een paar vage bekenden, waar ik altyd naar op heb gekeken en nu keiharde schijt aan heb, en veel nieuwe mensen!
No boyfriend alleen maar kijkend naar Brooke and Lucas.net en tja hier zit ik dan.
In mijn leven ben ik zoveel verschillende sterren... Ik voel me soms erg ondergewaardeerd en daardoor kan ik niet mezelf zijn.. en soms voel ik me tegoed voor what dan ook!
Hoge pieke en diepe dalen dat heb ik. maar dat wil ik nie tmeer dus dat ga ik voormezelf mooi oplossen! Je leeft maar 1x als er nooit meer een morgen zou zijn zou je je dan bekommeren om de dingen waar je nu mee maalt ? Neen, wij amsterdammers zeggen, NU ECHT EVEN NIET! Geniet.. denk aan jezelf jij bent de belangrijkste persoon in je leven en ook al moet je je vriendin afzeggen terwijl je beloofd had af te spreken.. dont care! als jij geen zin hebt dan gaat t niet door... laat haar maar de keren dat wel door zijn gegeaan, al die jaren, eens goed waarderen! Voel je zelf machtig, je hebt eenmaal kennis zoveel meegemaakt zoveel ervaring.. je bent zoveel meer dan ZIJ! Alle eigenschappen die ji jwilt bezitten.. kun je bezitten.. denk maar gw dat je ze al bezit..handel er naar en voel je zo. Alles wat jij tegen komt waar jij mee te maken heb, dit is niet altyd even leuk te horen, heb je zelf aangetrokken die dingen of juist die mensen heb jij nodig in jouw leerproces! Je krijgt het of ze om te gebruiken. Al die mensen waar ik tegenop keek zitten nu bij me in t team.. ik weet eigenlijk helemaal niet meer precies waarom ik nou tegen ze op keek... omdat ze gelukkige getrouwde ouders hebben met een groot huis en veel geld? omdat ze op een leuke shcool zaten of juist omdatzij de power hadden om t leuk te maken??? Anyway nu zal ik dan echt zien dat ze helemaal niet zo om tegen op te kijken zijn.. igg hebben ze wel op 1 manier iets wat ik wil eigenen dus daar kan ik van gaan leren verder zijn ze lelijk en groot gebouwdnahnah Nou ja alle mensen die je tegen komt heb je dus nodig om te gebruiken is het dus.
School. jajaa ik sla de vijfde over.. ben er een jaar tussen uitgeweest(A) MOET SOWIESO Slagen want jaa ik ben al 18,5 heb gelukkig mn rijbewijssie IK MOET SLAGEN Ik weet dat ik een gigantische achterstand heb op duits frans wiskunde LETS FACE IT! maar oke ik ga echt een keiharde nerd zijn di tjaar en gw al die achterstanden wegwerken gw de stof in mn kop krijgen en FUCKING LAUW SLAGEN! dat is de bedoeling. En die fucking sort of verloofde van me kan echt op flikkeren en het uitzoeken met zn studie myn studie gaat voor hij heeft zn fcuking diploma nl al en ik niet dus kaka op met hem en zn manier van doen en communiceren!~!!! Ik ga voor de nr1 boyaas en die kom ik pas volgend jaar tegen in mijn levennahnah gaap! but yaa true... kheb andere dingen te doen


ME MYSELF AND I
06 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sterre18
Sterre18, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende