money trouble

hoi hoi,
nou ik ben net gearriveerd op mn werk,
ben gelijk langs de bank geweest en wat dacht je..JAAA!!! mn geld staat erop en het brand nu al ..vinden jullie dat nu niet erg..?
ik vind het heel erg ....elke maand als ik mn geld heb betaal ik mn rekeningen en mn huur en dan ga ik shoppen,
ok zoals nu kan ik wel goed nieuwe schoenen gebruiken de laatste die ik kocht was een maand geleden maar toen moest ik ook echt krap aan doen met mn geld en bij de scapino hadden ze toen een aanbieding best wel mooie hakschoenen voor euro"12,95 nou dat is toch niks?
en ik verwachte er ook niet veel van hoor maar dat ze binnen 2 weken naar de mallemoeren waren...tja dat had ik natuurlijk niet verwacht...
dus nu moet ik weer nieuwe halen en eigenlijk wil ik ook wel een nieuwe broek en een nieuwe blouse
ik vind het heel belangrijk om er goed verzorgd uit te zien erg he gaap!.
ik vraag me wel eens af waarom ik zoveel geld uitgeef aan mn uiterlijk want ik bne naar het zeggen van anderen best wel een hele mooie meid maar toch blijf ik iedere maand weer zo ontzettend veel geld uitgeven bah word wel een beetje ziek hoor van me eigen.
misschien doe ik het wel omdat ik een gat in mn hand heb..dat is wel duidelijk maar misschien ook wel om even alle shit te vergeten die ik aan mn hoofd heb en dat is heel wat.
een vriendin van mn moeder shopt ook zo ontzettend veel maar met haar gaat het nu net een beetje goed zij heeft ook veel shit meegemaakt en toen ik nog dieper dan nu in de shit zat heeft zij mij eruit gehaald we zijn echt 2 druppels water heel apart vrolijkvrolijk .
van mn moeder kan ik die koopziekte niet hebben want zij koopt wel leuke dingen maar niet vaak zo nu en dan maar dan koopt ze ook echt van die dure dingen bij van die super exclusieve zaken dat kan ik ook wel doen maar dan moet ik mn geld sparen en dat is toch ook wel een probleempje van mij geld sparen kan iemand me vertellen hoe dat moet????
mijn ouders hebben zo hun best gedaan om mij dat te leren maar ik kon en wou het niet mn zakgeld ging altyd gelijk op aan snoep toen ik tien was en toen ik 13 was aan kleine pakjes camel hahaha...
maar ja dit word nu wel een heel lang verhaal dus ga ik kappen voordat ik jullie ook nog ga vervelengaap!gaap!gaap!gaap!gaap!,
nou mensjes take careverliefdverliefdverliefd and xxx jennifer shadeknipoog
30 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jennifer s
jennifer s, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende