My First Day

De hele dag heb ik me af lopen vragen, wat mijn eerste zin zou worden in dit dagboek. En zelfs na een hele dag hierover te hebben nagedacht, ben ik er nog steeds niet achter. Dus ik begin mijn verhaal maar bij het begin: 'mijn geboorte'.

Ik ben geboren op 9 maart in het jaar 1996, ik was een klein roze meisjes garnaal van maar liefst 4 kilo. In de afgelopen 18 jaar van mijn leven is er niet heel veel bijzonders gebeurt. Ja, ik heb een broertje en een zusje erbij gekregen. Dat bracht het nummer aan kinderen hier in huis op 4, inclusief mijn oudere broer.

Ik ben een vrij normaal meisje, ik zit op school, ik werk, ik dans en ik heb een leuke tijd met mijn vriendinnen. Toch gebeurt er bij iedereen in zijn/haar leven iets dat niet zo leuk was. Dat ik bij mij ook gebeurt natuurlijk. Ruzie met me ouders, het uitgemaakt met mijn vriendje, hoop tranen en verdriet.

Ik wil graag de reden met jullie delen, waarom ik dit dagboek aan heb gemaakt:

Ik houd al sinds 2008 een dagboek bij en heb er eigenlijk nog nooit iets in geschreven over wat mij eigenlijk gelukkig maakt. Als ik dood ben en iemand leest dat dagboek, dan zullen ze denken: 'Goh, wat een zielig meisje moet dit zijn geweest zeg, al die tranen!'.

IK WIL NIET DAT MEISJE ZIJN!

Ik leef eigenlijk een nogal saai leven, vampiers bestaan niet in deze wereld dus ik kan mijn droom over Edward Cullen (Twillight) die me erin veranderd wel vergeten.

Ik weet niet of meerdere mensen dat hebben hoor, maar ik vind het soms moeilijk om te geloven dat dit het is. Dat er nooit iets van magie in deze wereld speelt.

Sommige van jullie zullen dit misschien begrijpen en sommige niet. Maar ik ben blij dat ik weet wat ik denk en ik durf het met jullie te delen.

Ik heb dit dagboek aangemaakt, om er te zijn voor mensen. Sommige mensen hebben net als ik dat extra zetje nodig om te genieten van wat je om je heen hebt.

Ik geniet er nu van! Doe jij met me mee?
27 mrt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MyBoringStory
MyBoringStory, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende