My things

Heey sgat ik ben dr weer...Ik ben net naar de stad geweest en heb van mn pa een nieuw spijker°jasje van de Bershka gekregen...zoooo lief! Zelf heb ik er een rokje gekocht, wat ik gister al weg had late hangen. Het was een hele korte lichtgroene met allemaal laagjes weetjwel! Echt een hele leuke...Kom ik er even later achter dat ie gescheurd is, nouja zeg...dus ik terug...ruilen voor een andere....hadden ze hem nii meer! Moest ik een andere kleur kiezen...nu heb ik een oranje maar het is wel jmmr want die groene was veeeeel leukerverdrietig

Nu denk ik ff: Laat ik respect tonen aan de mense waarvan ik hou en op dit moment contact mee heb...want respect voor elkaar hebben vind ik heeeel belangrijk!

1. Al mijn familie natuurlijk!
2. Al mijn vrienden en in het bijzonder de volgende:
Le0(leanne), Soraya (mijn angel) Melek (mn kleine lieve turk) Sanne (mn Hollandse boerinnetje)nahnah Anna...met al dr leuke msn verhalenerg vrolijk, Mirte mn moppiej (ik heb egt zin in volgend jaar, gaan we samen sexy doennahnah) Puck, (die ik iets minder goed ken, maar cker mn moppiej wordt) CAROLA, de aller aller liefste buurvrouw van de hele wereld!!! Melisa, (mn famous moppiej meisje)
3. alle mensen die van mij houden of van me gaan houdenerg vrolijk

Nu MOET ik echt aan mn pw°week gaan werken...blaaaagh die heb ik volgende week, en daarna vakantieeeeeeeeee!

Huggiejssss ginadepina
25 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MiiRoula
MiiRoula, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende