MyDay

Halloo iedereen,

vandaag is er eigelijk vanalles gebeurt.
Ik ben tegen mijn zin opgestaan, tegen mijn zin naar school gegaan en blablablaa .
Het was zo een slecht weer! gaap!

In de namidag moesten we gaan zwemmen ( lees zwemmen met school Ö ) maar mijn mama had mij een briefje geschreven zodat ik niet mee moest gaan zwemmen.
Ik had wel hoofdpijn enzoo en ben dan uiteindelijk niet mee gaan zwemmen, ajaa. en ben gewoon na het zesde lesuur naar huis gegaan.

wat ik wel leuk vond was dat ik op het einde van het zesde lesuur van de vakleerkracht van die dag al even in de gang mocht gaan staan. OMdat het in onze klas snikheet was en in de gang kon ik dan wat afkoelen. Mijn vriendin mocht na vijf minuutjes bij me komen en ik vond het verschrikkelijk lief van haar dat ze me toen een knuffel gaf. Ook al had ik wel een heel besmettelijke-griep-ziekte op me.
Niet dat ik echt ziek was enzoo ,hee .

Ervoor in de middagpauze had ik wééral geen geld om chocolade te kopen. Langs de andere kant is dat maar goed ook, want ik ging een beetje op mijn gewicht letten.
Wat eet ik dan ook allemaal niet ?,
ik eet veel te veel koekjes en choco(laa)
ooit zal ik nog wel eens ontploffen. Als jullie dus binnenkort op televisie horen, '' meisje ontploft wegens te veel eten aan Snoep en koekjes én chocolaa ! ''
Denk dan mar es aan mij hee :d

Strakjes ga ik nog leren voor een overhoring. Maar ik snap er geen bal van. Over allemaal elektriciteit enzo van die dingen. En als ik het dan toch onder de knie heb of te wel heb ik het opgegeven, beide is mogelijk. Dan ga ik in bad & een warm theetje zetten dat ik dan met honing van de oxfam-winkel kan opeten erg vrolijk jamjamjam

vele kusjes.
SimpleLife
15 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SimpleLife
SimpleLife, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende