naar Italië!!

Volgende week vrijdag ga ik met mijn klas + parallelklas (vwo5) naar Italië, 1 week lang. Ik heb er zo veel zin in! We gaan naar Bassano del Grappa, en dan blijven we in gastgezinnen, wiens dochter/zoon dan over een paar maandjes hier dan weer 1 weekje blijft. En en en we gaan naar Venetië en Milaan!
ik ben alleen een beetje bang voor heimwee, maargoed, dan maakt verder niet uit (: ik kan het eigenlijk nog niet geloven, want ik ben maar 1 keer in mn leven in een ander land op vakantie geweest, en dat was het uiterste noorden van frankrijk o:
aaaaaaaaaaaaah.
AAAAAH.

ik weet alleen nog niet bij wie ik blijf logeren, want die slomerds sturen maar geen foto's / informatie! ik weet wel dat ik bij een meisje kom, dat heb ik zelf aangekruisd. de meeste meisjes van mn klas eigenlijk wel. ik denk dat het bij een jongen anders een beetje.. awkward kan worden. als je bij die op de kamer moet slapen. nja. maar eigenlijk maakte het me niet uit of het nou een jongen of meisje werd, maar ik ga wss samen met een vriendin in één gezin, omdat zij het niet leuk vind om in dr eentje in zo'n gezin te zitten dat ze helemaal niet kent. en zij wou per se een meisje.

wie heeft dr nog meer zo'n uitwisseling gehad en kan me er iets over vertellen vrolijk

verliefd
29 sep 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lezz
lezz, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende