Nachtdienst

Ja ja, mn eerste nachtdienstje hierzo, tot nu toe nog neit in slaap gevallennahnah gebeurt me ook neit, ik vind nachtdiensten heerlijk, lekker rustig, gewoon een beetje computeren, beetje socializen met collega's van andere afdelingen, heerlijk!.

Benodigdheden voor mijn nachtdienst:

- 1 liter redbull
- gemiddeld 1 liter koffie
- Brood
- een bak nasi
- Een boek, in dit geval american psycho
- muziek, m'n verse Pearl jam cd
- een computer
- eventueel gitaar om een en ander te pingelen....

Morgen weer een nachtje, dan ben ik weer klaar en heb ik weer vrij tot het weekend... Jaaaaaa Het bevalt me wel!



'k heb afgelopen nacht weer lekker tegen aranka aan mogen slapenvrolijk uiteraard altijd fijn! tot laat uitgeslapen en in de middag ontbeten met een big tasty menu voor Aranka papieren moest gaan tekenen voor haar nieuwe baan bij de v&d! Ze kan meteen maandag beginnen, 3 dagen werken voordat ze met sanne naar Engeland gaat.... Vet relaxed.. Voor mij minder, dat betekend namelijk dat ik d'r voor dat ze weg gaat weinig zie en daarna twee fucking weken niet...verdrietigverdrietig Zie d'r nogal tegenop! Alleen bij de gedachten van die twee weken mis ik haar al. En dan te bedenken dat m'n vader soms 1 of meer maanden van huis is om te werken op plekken op de wereld waar het meerendeel van de wereld bevolking het bestaan niet van af weet! Moet eigenlijk een Hell zijn voor m'n moeder als ik het zo bedenk!

Tuurlijk mis ik hem dan ook, maar misschien anders, ik weet het niet...


Werfpop was dit jaar weer geniaal! Lekker uit m'n dak gegaan. Door arne op m'n bek gepakt (Een Vriend als in jongen janahnah) Nja best grappig eigenlijk.. een grote orgie dat werfpop!

Verder ben ik dus, omdat de koop van de auto van m'n ouders niet doorgaat, op zoek naar een auto als tussen auto'tje. Als ik die heb kan ik gaan sparen voor een mooie auto! Wil ongeveer 6000 euro gaan uitgeven aan de mooie auto, weet nog neit wat voor een het er word... Dat zien we dan wel.

De keuzes die ik nu heb als tussen auto's zijn:
- Audi 80 uit '93
- Subaru Impreza uit '93
- Nissan 100NX uit 93
Allemaal met een jaar APK en leuke opties kosten onder de 1000 euro wil er het liefst volgende week een hebben!







Lieverd ik ga je die twee weken zo hard missen!!!! en ben niet eens bang dat het gevoel in twee weken gaat vervagen ofzow! je bent de leukste ooit!verliefd
16 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Myprecious
Myprecious, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende