niet happy meer

ik heb echt zo'n kut dag gehad op school!!!!!!!!!!! ik haat die school echt waar!!!

eerst had ik frans. omdat ik maar twee van de vier kan volgen zou mijn lerares mij apart een lesuur helpen. super tof van haar natuurlijk. een halve les echt goed gewerkt en zo en toen kwam het op hele andere dingen en vertelde ik haar dat ik mijn mentrix eigenlijk niet mag. kwam op vorig jaar en alles. en dat ik niet naar jeugdzorg wil enzo. van dat mij mijn mentrix daar niet blij mee was en alles. dat ik moest begrijpen dat dat puur uit bezorgdheid om mij was. endat zij zich ook zorgen om mij heeft gemaakt en nog steeds wel zoiets heeft van gaat het echt wel goed.

daarna engels ecth een ramp. moest een stukje voorlezen en daar de gerunds uit halen dan is het wel handig dat je weet wat een gerund is ofzo dat word mij ook helemaal niet vetrteld ofzo nee dat moet ik zo maar even weten.

teon hadden we pauze en over dat dyslexie beleid gehad. toe werd ik heel hard uitgelachen omdat ik nu op alle manieren met mijn mentrix te maken heb of te maken heb gehad.

toen mentor les en ik was natuurlijk weer eens de lul zal ook eens niet. dat mens beweerde dat ik dit jaar nog niet een studieuur gemaakt had terwijl ik eer wel drie van de zes die ik er had moeten maken gemaakt heb. en dat ik mijn werk nooit op tijd inlever en dat ik plannen moeilijk vind en dat zij dat uit mijn verslagen af leest. ik was echt helemaal link. want ik lever mijn werk altijd op tijd in. later kwam ik er achter waar ze dat van het plannen vandaan had. uit mijn balansverslag. daar had ik in gezet van ik kan niet plannen. en bij dat verslag stond ook nog allemaal vet dom commentaar.

nah ja ik kap er mee. Ik ga nu ff iets anders doen. voor school denk ik. weet ik niet zeker maar goed
22 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende