Nieuwe baan, jaartje ouder...

M'n nieuwe job bevalt me wel tot nu toe. Overigens alleen maar vrouwen, daar moet ik wel even aan wennen. Kom uit een zogezegde 'mannenwereld'. Al kunnen die ook wel zeiken, maar je weet het, vrouwen zijn daar over het algemeen toch wel iets beter in (jaja en dat zegt een vrouw!). Maar het zijn leuke vrouwen/meiden hoor. Kan met ze lachen en dat draagt bij aan een goede en prettige sfeer uiteraard.

Morgen een dagje vrij genomen, werk er nog niet eens een week haha. Ik ben er vorige week vrijdag begonnen. Prima dag overigens om te beginnen. 17.00 uur en hoppakee; weekend!!!

Overheerlijke taarten besteld die ik morgen bij de HEMA op ga halen, want ja heb iets te vieren! Zondag ben ik jarig en word ik 26 jaar. Wat een leeftijd hè? Haha just kidding... Zaterdag overdag komen m'n schoonouders en ouders langs. Ze zullen elkaar dan voor het eerst ontmoeten (naja niet geheel voor het eerst). Door de overvolle agenda's is het er nog niet eerder van gekomen (heb momenteel 15 maandjes met m'n vriend). Maar het zal zeker weten gezellig gaan worden. De vriend van m'n schoonmoeder kent m'n moeder namelijk nog van vroeger en andersom uiteraard. Ze werkten vroeger beide in hetzelfde ziekenhuis en m'n moeder was op dat moment zwanger van mij. Dus na 26 jaar zien ze elkaar weer. Klein wereldje hè?

En 's avonds wat vrienden uitgenodigd. Heb niet een heel groot huissie, dus kon helaas niet iedereen uitnodigen, maar daar hebben ze uiteraard begrip voor. Je wil niemand voor zijn of haar hoofd stoten uiteraard. En daarna lekker de stad in!

Zondag, op m'n verjaardag, lekker uitslapen, relaxen met m'n vriendje en 's avonds uit eten. Jammie!

Jaja nog een paar dagen en dan zeg ik; ik ben een kwartje plus 1 ! Snif snif... hihihi.

Mensen, welterusten!
07 dec 2006 - bewerkt op 07 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Poes
Poes, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende