Nieuwe kamer!

Hallo mensen,

Ik heb ff niks van me laten horen. Sorry daarvoor maar ik had het ook zo druk! Donderdag en vrijdag was ik ziek maar ging toch naar school.
We hadden namelijk Zip Your Lip! Voor wie niet weet wat ZipYour lip is kijk dan ff bij het sterretje onderaan. Ik deed samen mee met Chantal. Het leek heel leuk: James Bond spel, optredens van een band en 2 boys uit de klas.
Om 8 uur vielen ik en Chantal bijna in slaap. Van honger word je moe mensen! Maar ja, wij dus op die bankjes bij het raam zitten, kapisjon op en bijna slapen...
Toen moest er echt de meest idiote band ever spelen! Een soort Tokio Hotel. BAH! Eerst wouden ik en Chantal weggaan maar van Mr Smid moesten we blijvengeschokt Toen dat was afgelopen wouden we het James bond spel doen maar dat ging niet doorhuilen Jammer. Dus toen gingen we Mr Smid maar irriterenengel Was zoo grappig-. We hadden een stempel-dinges te pakken en hadden overal op zijn armen stempels gezetnahnah Ik bleef die avond bij Chantal slapen en de volgende ochten kwam ik er achter dat me broek nog op school lag!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHgeschokt Ik in mijn joggingsbroek naar school... schaamde me dood!

Op vrijdag ben ik de hele middag weze slapen... Was zoo moe! gaap!

Op zaterdag heb ik samen met Nina koekjes gebakken. Waren best lekkervrolijk

Op zondag heb ik mijn kamer bijna af gemaakt. Ik zit nu dus ook in mijn kamer!!! Het is zo super-deluxe-chique!!! Ik voel me hemels.

Nou mensen, dat was het weer voor deze keer.
Tot morgen!

Groetjes, Sabine
06 apr 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sabinû
Sabinû, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende