noordwijk

gister uit geweest in noordwijk, was erg gezellig. moeten we vaker doen hehe. de vriend van mijn beste vriendin bleek bevriend te zijn met 'n meisje van m'n werk en haar vriend was weer de ex van een oude vriendin van me. en zo was er ook een broer van een collega vanm'n beste vriendin. snap je het?

oh en dr was een jonge... P (don't wanna say names...) maar hij is gewoon perfect... donker haar, hele leuke kleding (baggie broek en een trui met daar over heen een soort colbert jasje en dan een zij tas) en hij was echt leuk en hij stottert een beetje en hij is hongaars en oooh... het is net uit met z'n vriendin maar gister (ze was dr ook bij) waren ze wel erg close. jammer...

ik heb eigenlijk nie meer zo'n zin in S... (mn vriend dus, wat dus binnekort nie meer m'n vriend zal zijn). het is gewoon saai... en volgensmij vind hij mij leuker dan ik hem. am i cruel?

na ja dat was ff 'n update. voor de rest, dinsdag moet ik rooster op halen en woensdag begin ik school dus ik moet morgen ff kaftpapier enzo gaan kopen. meteen ook ff voor een leuke winterjas zoeken.

kus
22 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Seduce
Seduce, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende