nutteloos

aicha aicha lalalalalalalala, ik verveel me echt heeeeeeeeeeeeeeeel errug, dus ik loop maar wat te kloten op de pc. hmm, ik moet ook nog wat voor scola doen. NOU NIET DUS, HEB IK LEKKER GEEEEN ZIN IN. hahahahahaah,
aich aicha ecoute moi, mamamamamamama. smile for me now.
Hebben jullie ook wel eens het gevoel gehad dat je 'stikte' in je gevoelens voor iemand?ik bedoel, je kan alleen maar hopen dat het deze keer wel goed gaat en dat ie wat van zich laat horen ofzo. (hmmm, ik lijk me moeder wel, die kan ook zo zaniken)
god, ik ben ook echt NIET boeiend!!!! O w8 ff, ik heb net een mailtje van HEM gekregen, joepiedepoepieeeeeee!!!! hhmm, jaja. "ik spreek je snel wel weer, dikke kus." BLABLABLA. maargoed, waar was ik?? O ja, ik ben dus niet boeiend. Ik snap ook niet waarom mensen mij leuk vinden. Dit klinkt allemaal een beetje zielig, maar ik heb helemaal geen speciale 'kwaliteiten' ofzo. Ik ben niet echt knap, heb niet echt een geweldig lichaam, kan niet geweldig dansen, mij gezang is nog aan te horen....enz...Dat soort dingen. Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat ik maar een 'normaal, zo-zo'-meisje ben. En om het nog ff beter te maken: bij mij op school lopen dr een paar rond die HET echt hebben. Ze zijn eindeloos populair, mooi lichaam, leuk koppie enz.....Daarnaast voel ik me echt een dikke vette nul. Waar ben ik nou goed voor, wat is mijn uiteindelijke doel in het leven???? Zal ik ooit iets belangrijks kunnen doen voor de mensheid (behalve dan brood snijden in de plaatselijke supermarktnahnah). Nou, ik denk het niet. Kan ik dan niet beter weggaan ofzo...? Wat moet men nou met mij???
13 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miz_mozart
miz_mozart, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende