oh god what have I done...

Ik heb sex gehad,met mijn man. Op zich niet raar,ware het niet dat we in een soort relatie-crisis zitten al vanaf oktober,en ik al die tijd dus ook al apart slaap. In die crisis ben ik verliefd geworden op mijn ex. Waarmee ik 2 x afgesproken heb,en we 2 x gezoend hebben. (I wish it was more )
En natuurlijk heb ik mijn behoeftes gehad,en wilde ik mijn lust laten stillen door mijn ex ( die de boot afhoud),waardoor ik genoegen moest nemen aan mezelf,en mijn vriendje met batterijen ( god....dat ik dit schrijf!!! Maar ik moet het kwijt)
En net was het dus zover,ik was al halverwege,en toen dacht ik : beneden ligt mijn man, die dat allemaal ook wel kan. Waarom zou ik niet naar beneden lopen? Neeee,dacht een ander deel, ga gewoon veder en denk aan diegene waarvan je zou willen dat ie je verlangen stilt. Maar die 1e won het,ik naar beneden gezegd dat ik zin in sex had. Hij zei: nou kom dan gekkie. Ik zei: verwacht er niet te veel van,ik slaap gewoon boven. Geen probleem was zijn antwoord.
En zo gebeurde het,dat we het weer een x deden sinds maanden. Lekker,hoewel ik meteen daarna mijn tranen binnen moest houden. Ik was al die tijd met mijn gedachte bij die ander,en voel me nu zo slecht,en zwak...
En juist die ander mis ik zo verschrikkelijk,nu hij weer op wintersport is. Ik mis em zo erg,en mijn lust was zo groot...ik schaam me diep! Maar ik miste hem...ik dacht niet meer helder na....

God,wat heb ik gedaan.
07 feb 2012 - bewerkt op 07 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SunnyLove
SunnyLove, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende