Paar jaar geleden

Ik staar al een tijdje naar dit lege vlak,

Ik wou dat ik alles op kon schrijven wat me dwars zit, maar ik kan het niet.
Teveel mensen weten het al..

Ik wil dat dit mijn last is, mijn probleem.. het probleem van geer en mij..
niemand anders hoeft er ook maar iets mee te maken te hebben..
maar then again, waarom begin ik dan met schrijven?

Ik weet nog een paar jaar geleden.. toen ik echt in een kut periode zat, toen kwam ik aan mydiary.. via Why? (die tegenwoordig onder een andere naam schrijft) ik plaatste een verhaal, en kreeg meteen leuke reacties, en op elk verhaal dat ik schreef reageerde haast wel iemand.

Tegenwoordig schrijf ik nietmeer... niet of amper.. oke.. af en toe.. (af en toe klinkt nog te vaak)..
Ik zie why? nooitmeer (al 2 jaar niet ofzo) dat dingen zo snel kunnen veranderen in een korte tijd..
Sommige dingen gaan te snel, en ik wou dat ik er meer van kon genieten.

Waarom ik nu niet meer schrijf..
Ik schreef altijd openbaar, omdat het fijn is een reactie te horen van iemand die je niet kent.. maar die toch deels iets in jou verhaal herkent. of dat niet eens, maar gewoon een reactie omdat ze mee leven.


Nu reageren mensen alleen bij de mensen bij wie ze altijd reageren, ze kijken naar bepaalde "gebruikers" op het mydiary. En als je elkaar niet kent laat je ook geen reactie achter (ik praat niet over iedereen maar komop, iedereen ziet dat dit gebeurd)
Of mensen reageren omdat ze geilen op hun gelijk.. en dan maakt het niet eens uit wat het hele fucking onderwerp is, als je elkaar maar zoveel mogelijk de grond in stampt en zoveel mogelijk handlangers verzameld dan win je.

Ik heb een ander account waar ik ook onder schreef maar daar krijg ik echt totaal géén reacties. Je kan wel zeggen het schrijven doe je voor je zelf. en dat ben ik met je eens (waarom schrijf ik nu dan ook) Maar als ik écht voor mezelf zou schrijven, zou ik niet op internet schrijven, maar gewoon oldscool.. een dagboek..

Dus.. het nut van mydiary zie ik niet in.

En ik ben net zoals iedereen, want ik reageer NOOIT op iemand anders verhaal, of ZELDEN..
en ik kijk ook alleen maar naar de "gebruikers" die mij wat boeien (niet dat het ook écht boeiend is wat ik lees in hun verhalen... het is tijdsverdrijf) De mensen die ik niet ken laat ik terzijde..

anyway... ik wou dit verhaal niet eens híer over schrijven maarja.. ik ga toch niet opschrijven wat me dwars zit, en als ik dat al wel doe.. dan doe ik dat 100% zekerste weten NIET hier..

13 aug 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sjhonnie
Sjhonnie, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende