preek van beek voor morgen op local fm

zoals iedere zondag sinds kort mij onzinrubriek de preek van beek op local fm.zie webside voor streaminggebeuren. Hierin heb ik een colum die eigenlijk over locale bands, nieuws verleden heden en toekomst gaat. maar eigenlijk te onzinnig is voor woorden. maar eej ge moet wa als brabo zijnde vrolijk


Het nozum nieuws

Van de week is uit onbetrouwbare bronnen vernomen dat henk van lome is opgepakt tijdens het vellen van een boom. De basgitarist verklaarde geen uitdaging meer tezien in zijn eigen bas en wilde van de 1 meter dikke beuk een nieuwe hals maken om zo de uitdaging aan tegaan. Gezien het culturele vlak zijn er geen aanklachten ingediend.

De band textures gaat de kst toer starten dit jaar. Eertst dachten ze nog dat het om wielrennen ging maar als snel bleek dit ook muzikaal tezijn. Na verluid om de jeugd bekender temaken met het fenomeen metal. De kleuterschooltoer gaf een nadeel verklaarde stef van textures het contact met de fans verloopt niet verder als goe goe en ga ga

Tijdens het smartlappenfestival in Etten leur is een rel uitgebroken. De club van smartrijders was kwaad omdat ze dachten hier poetsdoeken voor hun wagens tekunnen krijgen. Ook de club van smart art was kwaad want die dachten slimme kunst tegaan zien. Bijde gaan een proces beginnen tegen de organisatie maar of dit zo smart is weet ik niet.

Afgelopen maandag zijn 4 vrijwilligers van popel ter plekken opgestapt. Na verluid ging dit enkelt om een gerucht en zijn de leden in het cafe gezien alwaar de besprekingen van doe maar vet 2006 gaande waren. Wij houden u op de hoogte en zullen de sandman tegen de tijd aan de tand voelen een soort van tand des tijds zeg maar.

De popelpaparatsie is onlanks opgenomen en onderzocht op zijn mps probleem, maar blijkt achteraf niks temankeren en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat de preekmeister(hmm das ikke) raven en een nog onbekende king of brabantia oestbeekie doen buiten hem om.

En als laatste een waarschuwing voor alle luisteraars die op vacantie gaan. Dit bericht komt van bram voorheen shapeshifter, het schijnt gevaarlijk tezijn als u keas in de frigo laat liggen. Dit kan zich ontwikkelen tot een gevaarlijke vorm van gemuteerd zuivel wat met dodelijke kracht u aanvalt als u de frigo open trekt. Het is dan ook raadzaam deze schimmelkeas tevangen en preventief teruimen is de raad die het ministery van nutteloze zaken en andere ongein aanraad. Het volgende nr geeft aan wat u niet moet doen

volgens het nr schimmelkeas van shapeshifter. dus margen allemaol lustere naor local fm,s programmâ local rock tussen ziven en njigen op de kabel en in de etter en via lijfstreamingk en via msn reageer je lijf in de shoow via het msn adrés da daor vurmeld is.

de preekmeister a k a raven. aka stoneraven. a k a ik
15 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van stoneraven
stoneraven, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende