rare week

al effe niet meer geschreven......

rare week gehad afgelopen week....
Eerst een ex van me die me vertelde na 4 jaar nog steeds leuk te vinden en er zelfs met therapie mee heeft leren omgaan het te accepteren.....wist wel dat ik diep bij hem zat maar zo diep....... gelukkig hebben we er goed over gepraat en is dit voor hem een duidelijk afsluitend gesprek gehad.

Ik had weer contact met een oude vriend en we vinden elkaar erg leuk maar voor een relatie is het te vroeg. wel hebben we gezegt dat we het niet met andere zouden doen als het ervan komt wij het met elkaar doen en dan wel verder zien hoe het loopt.

TOEN sprak een vriend van me me aan op de app en vertelde ook even waarom hij de afgelopen jaren zo deed en me niet in zijn leven wilde(dat terwijl hij elke keer contact zocht) hij neukte alles en iedereen maar dat waren gewoon meisjes.......ik bleef bij hem en bleef aardig doen ondanks zijn nukken en zo.
Hij bleek dus ook voor mij te voelen..... pff wat is dit........
snapte er niks meer van maar ook met hem een goed gesprek gehad en alles duidelijk en nu gaan we gewoon weer verder...

Maar jeejtje wat was dit allemaal raar he.......

maandag bleek ik ook nog een dienst vergeten te zijn en werd ik 16uur gebeld waar ik bleef...
Ik dus snel oppas gebeld en gelukkig kon ze en ik op naar me werk....
ook nog een cursus gehad waaruit ik veel geleert heb over bacterieen in ons lichaam (wat voelde ik me vies he) en over hoe we beschermt zijn als er iets mis gaat in ons werk.(helemaal niet dus) SCHRIKKEN!

Ook nog eens flink last van mijn schouder door alle handelingen die we moeten doen.... al met al weer flink opzoek naar ander werk.maar wat is dat moeilijk he.al helemaal zonder opleiding!

RARE WEEK GEHAD DUS!
op naar een nieuwe week.
gelukkig hoef ik vrijdag pas weer te werken en halve dienst ook dus lekker genieten van mijn kleine meid en verder maar zien!
24 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mylife86
mylife86, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende