Reacties op 's avonds en iets engs

dit sgreven een paar kinderen!!!:

myyy11 schreef op zaterdag 13 november 2004 om 20:56 deze reactie:
vet eng!
Wat er ook nog kan gebeuren: Je gaat naar de bioscoop en daarna ga je naar een vete discotheek waar je wordt gespot door een filmmaker en hij komt naar je toe..............je krijgt een kaartjuh met z'n adres en telefoonnummer hij heeft namelijk iemand nodig voor z'n film, je belt em gaat in de film splen wordt wereldberoemd..............raakt verslaaft aan drugs en alchohol en gaat dood aan een overdosis pillen!
Ik heb inderdaad ook erg veel fantasie!


sajd schreef op zondag 14 november 2004 om 10:56 deze reactie:
Euhm... nog zoiets eng:

Een oud vrouwtje kruipt 's avonds onder de wol. Maar ze kan de slaap niet vatten want ze hoort vreemde geluiden. Ze gaat haar bed uit, opent zachtjes de deur, en voor ze het weet ligt ze op de grond... Inbrekers hebben haar schedel ingeslagen. Ze gooien alles overhoop en gaan er met haar juwelen vandoor.

Het klinkt allemaal wreed, maar zo'n dingen gebeuren werkelijk!
Natuurlijk niet elke dag
!!

FF over vandaag:
Ik heb m'n kinderpostzegels rondgebragt...ik ging trug naar huis en ik ging over een brug.....aan de ene kant zaten 3 meeuwen (links) en aan de andere kant 2....ik kon zuh aaien ze gingen nie weg....ik aaide zuh nie..ik was mezelf nie, ik kan hut me wel herinderen, maar ik ws mezelf nie..het leek net of ik dah qween was!!!...ik praatte ook nog in meself, er keek een man op van wat een raar mens....ik trok me er niets van aan!! ik ga weeer....


-xxxverliefdverliefdverliefd- myyyerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkknipoogvrolijkerg vrolijkcool!liefdesverdriet
14 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van myyy
myyy, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende