Reageer AUB.. WEET ME GEEN RAAD!!!

Zeg ik heel mooi tegen jullie dat mijn vrienden mij helpen om over mijn ex heen te komen... (door te zeggen dat het goed voor mij is om hem te laten en dat er meer jongens zijn op deze wereld en dat ik beter verdien e.d.)

Vertel ik het vandaag aan 1 van mijn vriendinnen van school.. zegt ze.. Nee het kan niet zo zijn.. jullie houden zo erg veel van elkaar. Je moet hem niet laten gaan!! Je gaat nu dus ook niet zeggen dat het goed met je gaat en dat je het ok vind. NEE NEE NEE.. Het kan niet, het mag niet, het is niet zo.. ze flipte er zowat om. Ze zegt.. Jullie HOREN bij elkaar.. (dat dacht ik ook, en eerlijk gezegd hoop ik het ook nog steeds).
Ze kon het niet geloven en ik moest zorgen dat het weer goed kwam.

Ookal zei ik dat ik niet verdrietig om hem was en ik niet wist of ik hem nou wel of niet miste en of ik nou al die tijd blind ben geweest of dat ik echt zo veel van hem hou.. Ze zei dat ze ZEKER wist dat hij voor mij bestemd is!!

WAT moet ik daar nou mee.. proberen AL mijn vrienden mij te helpen over hem heen te komen.. zegt 1 van mijn vriendinnen weer het TEGENOVERGESTELDE!!

Ik hou ook nog SUPER DONDERS ONTZETTEND FUCKING VEEL van HEM!!!

Maar wat moet ik doen dan??? Heb ik een keus??

Ik wil hem ook telkens bellen.. of toch weer niet.. omdat ik niet weet wat ik moet zeggen.. en omdat ik vind dat hij dan maar moet bellen want hij had bij ons laatste gesprek de verbinding halverwege verbroken (ookal had IK hem boos gemaakt).
Maar we zijn allebei zoooo koppig!!

Xx
09 okt 2004 - bewerkt op 26 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van The One
The One, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende