Ooh hier ben ik zo verslaafd aan he.
Nu kijk ik er al naar uit om het lekker te maken.
Gezellig filmpje op vanavond, Corona biertje erbij. mmmmmm
Wat heb je nodig.
1 rijpe Avocado
1 klein teentje knoflook
1/2 limoen (het sap ervan)
10 takjes verse koriander.
1 tomaat.
verse zwarte peper
zee zout.
Olijf olie
Nachos
Eerst doe je water wat gekookt heeft in een kom.
Daarin doe je de tomaat waar je een klein kruisje in gemaakt hebt met een mes.
Laat je zo,n 3 minutjes wellen, en dan kun je hem ontvellen
ff af laten koelen.
Dan snijd je de avocado door en haal je de pit eruit.
Je haalt het vruchtvlees eruit en prakt alles fijn met een vork.
dan doe je er meteen het sap van de limoen erover, anders gaat de avocado oxerderen (verkleuren)
Ik doe altijd in een vijzel de knoflook, wat peperkorels, zee zout en de koriander blaadjes met wat olijf olie. En dan maal je dat goed fijn.
Dan snij je de tomaat in kliene blokjes, en het hartje haal je eruit.
doe dat bij de avocado en de kruidenolie ook.
nog ff omroeren en klaar is kees.
Serveren met nachos.
Zoooooooooo lekker vers en gezond.
smakelijk eten.
kusssssssssssssss