recht op de sharia (haha)

moest een stelling schrijven over de sharia.. toen kwam ik dit tegen.. misschien een beetje rassistisch maar ik kon niet stoppen met lachen.. oordeel zelf maar..

verliefd

Recht op de sharia

Ingezonden 19 januari 2005



Wie zijn wij om de moslims hun eigen onderdrukking en vernedering te ontzeggen?


Tom Thomas Maine

Ik heb mijn mening bijgesteld, het moest ervan komen. Ik ben vanaf nu een groot voorstander van de sharia ofwel de islamitische wetgeving. Moslims smeken erom en wie zijn wij om hen het genot van de mentale en fysieke geseling, onderdrukking en vernederingen te ontzeggen? En, zo heb ik besloten, het heeft ook vele voordelen voor de Nederlanders.
Maar laat mij eerst even duidelijk stellen dat de sharia uitsluitend en alleen voor moslims geldt. De Nederlandse dhimmi is geen moslim, dus zal er ook geen waarde aan hechten. Het zou derhalve zonde zijn om zo’n mooie islamitische wetgeving te verkwanselen aan deze varkens (u ziet, ik ben de moslimretoriek al aardig machtig).
Oké, even de voordelen op een rij. Alle foute lijstjes worden door Marokkanen en andere islamitische allochtonen aangevoerd. Dus hoppa, de sharia eroverheen. Je hoeft nooit meer te gissen of het wel of geen moslim is; ze dragen een jurk, baard en ze missen waarschijnlijk één of meer ledematen. Hoe veel gemakkelijker kunnen wij het de bewakers van de supermarkt nog maken?

Geen vingerafdrukken nodig
Veelplegers komen op den duur onder deze groepen niet meer voor. Na het verlies van beide handen, wat stelen al bijzonder ingewikkeld maakt, hakt men ook de voeten af. Tja, als je een hinkelende soepjurk ziet met baard ziet die beide handen mist, dan weet je zeker wat die van plan is. Voordeel is dat het hoe dan ook de laatste keer is dat hij jouw winkel binnenhuppelt.
Gelukkig doet de sharia niet aan vingerafdrukken. Überhaupt worden misdaden niet onderzocht. Gewoon vier getuigen en je bent klaar. Ik geloof dat een dhimmi slechts telt als een halve getuige, dus dat worden er dan acht. En laten we eerlijk zijn. Om een moslim de ledematen af te laten hakken, kunnen we zonder moeite wel twintig ongelovige varkens als getuigen krijgen. Ik denk dat we wachtlijsten moeten gaan maken.

Ook voor het herkennen van moslimvrouwen biedt het voordelen. U ziet een vormeloze zak over straat schuifelen… het is een moslimvrouw. Gewoon een randje franje onderaan die tent en de straat wordt vanzelf geveegd. Kunnen we de stadsreiniging met de helft terugbrengen. Het strategisch plaatsen van een laag obstakel biedt ook weer nieuwe perspectieven. Ze ziet toch niets door het kippengaas. Problemen hoef je niet te verwachten, want een vrouw is toch niks waard bij de islamieten. Best kans dat je je samen met Mehmet helemaal blauw staat te lachen, dus dat is ook nog eens goed voor de onderlinge verhoudingen.

Toeristische attractie
Zelfs wegwerken worden gemakkelijker. Straatje opbreken? Wijs deze plek tijdelijk aan als stenigingplaats, roep heel hard ‘Overspel!’ en voor je het weet, kunnen de arbeiders overgaan tot het betere graafwerk. Ook handig voor de plantsoenendienst. Lekker de grond om laten woelen zonder dat daar ambtenaren voor nodig zijn. Zo doen de moslims iets terug voor Nederland en je hoeft ze niet eens te betalen.
Ik geef toe: het ophangen en stenigen is wat lastig zo in het zicht. Maar we kunnen er een hek omheen zetten en entree vragen. Aziaten schijnen een nogal macaber gevoel voor humor te hebben, dus maken we er een attractie van. Ik denk ook dat we veel kijkers trekken uit islamitische landen om eens een Nederlandse stad te bezichtigen. Het is dan helemaal alsof ze thuiskomen. Ik hoor de kassa al rinkelen! En laten we wel zijn, we hebben dan alwéér een voorbeeldfunctie in de wereld.
Als je de ophangplek nabij een pakhuis plaatst, kun je van de gelegenheid gebruik maken om last naar boven te hijsen. Nog nuttiger zou het zijn als de verhuisbranche een mobiele ophangplek op de verhuiswagen plaatst. 'Ga maar Achmed, en nu de piano nog, dus laten we Abdul nemen, want die is lekker zwaar’.

Schotels
Als we het een beetje handig aanpakken, dan doen we gelijktijdig ook wat aan de instroom- en geboortecijfers van de islamitische allochtonen. Als het een beetje meezit, zijn er tientallen stenigingen en verhangingen per dag. Laat ze daar maar eens tegenop fokken! Het wordt hoe dan ook rustiger op straat. Vrouwen mogen al helemaal niet alleen naar buiten en worden bij voorkeur opgesloten. Mannen zitten in de koffiehuizen. Schotels worden massaal van de hand gedaan, want tv-kijken is nu eenmaal geen deugd en wordt dus uitgebannen. En wij zijn af van die jengelmuziek. Want ook die is verboden.
Enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Ziet u, het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn… Met onze arrogantie hebben we jarenlang gedacht dat wij deze mensen moesten laten integreren, maar we zouden er meer voordeel bij behalen als we dat juist niet doen. We blijven toch een handelsvolkje en hadden ook niet echt gewetensbezwaren bij de slavernij. Dus waarom hier zo’n principekwestie van maken?
Nou, ik ga eens kijken wie ik bij politiek links hiervoor warm kan krijgen. Zal wel zoiets als de PvdA (Partij voor Dhimmi Allochtonen) worden…


30 jan 2007 - bewerkt op 30 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Linn.
Linn., vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende