Richtingaanwijzer?

Wat zou het toch handig zijn als er richtingaanwijzers in het leven zouden zijn. De laatste tijd komt het zo vaak voor dat ik tussen 2 of meerdere dingen moet kiezen en als ik dan eenmaal voor iets gekozen heb dan of is het niks of het word weer afgezegd iets om gek en zoooooooo moe van te worden. En dan is het ergste van alles nog wel dat je als goed voornemen gezegd heb dat 2011 HET jaar word.

Verder zit het jaar 2011 me tot nu toe nog niet echt mee, aangezien ik in april met een baan begin en nu probeer ergens nog werk te vinden voor die paar maanden, werk genoeg en aannemen doen ze je maar dan laten ze niks meer horen geschokt ook lekker vaag!

Ook geprobeerd weer een ruzie bij te leggen wat vorig jaar gebeurd is, zoals gezegd kwaad worden is menselijk kwaad blijven niet. Dus wat doet de goede ik stuurt braaf een mailtje om proberen het bij te leggen (als goed voornemen, waarschijnlijk niet echt slim geweest). Waarschijnlijk ziet niet iedereen het net zoals ik want zij kon waarschijnlijk niet met dat spreekwoord overweg en naaide mij nog eens dus DAN NIET.

En dan is er natuurlijk ook nog die leuke jongen waar je al een tijdje mee bevriend bent waar het moeilijk is om mee af te spreken en wat uiteindelijk toch nooit iets kan worden maar toch droom je ervan en probeer je een keer af te spreken. Tot nu toe zit ik al op de helft a la afspraak maar alleen is de datum nog niet bekend en welk jaar.

Kortom word 2011 echt mijn jaar???

xxx Sanme

13 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sanme168
Sanme168, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende