Santa claus

Je kent dat liedje wel Santa claus is coming to town. Nou ik vind het een leuk nummer maar het lijkt alsof ik vandaag persoonlijk skyradio in me kop heb. Ik krijg het niet uit mn kop. AAAAARRRRGGGHbah! en dan ben je zo'n nummer snel zat.
Ik heb dat met alle kerstliedjes gelukkig is het maar 1 keer per jaar. Je wordt er een maand lang mee dood gegooid zodat je dan weer een jaar kan bijkomen en dan begint het weer opnieuw. Het zijn ook elk jaar dezelfde leidjes. Er worden wel eens nieuwe gemaakt maar die hoor je maar 1 keer. Het zijn meestal die plaatjes van santa claus, last christmas en all i want for christmas enz enz. Maar goed over 4 dagen is dat weer afgelopen.

Ik hou echt wel van kerstmis heerlijk. Een tijd waar mensen op de een of andere manier vrolijk van worden. Of ze worden heel chago omdat ze er gewoon een hekel aan hebben. Maar dat terzijde. Rond kerstmis komen ook al die lieve kerstfilms weer op tv. Daar krijd je dat altijd zo'n lekker warm gevoel van. Ik heb eens gelezen dat kerstfilms altijd films zijn met een happy ending. Heerlijk toch. Toch zou ik niet willen dat het het hele jaar kerstmis is. Zou er dood moe en arm van worden.

Fijne feestdagen allemaal!!!!
23 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lullaby
lullaby, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende