say that you love me

ik heb weer eens wat mee gemaakt! ik heb iemands hart gebroken hahaha.
ik was vandaag bij me ex flow samen met mijn beste vriendin, (haar ex flow was er ook)
het begon is heel normaal hele droge opmerkingen en shit. mijn ex flow en ik Woude alleen praten dus we gingen naar een kamer. ik ging zitten hij bleef staan. hij wou aan me zitten, Ik zei dat hij van me moest afblijven, En dat ik alleen wou praten. hij begreep het voor een moment. ik vroeg waarom hij belachelijk deed die dag toen we ruzie kregen zei hij dat ik kinderachtig deed..
ik zei dat hij moest begrijpen waarom ik boos werd NAJA!
hij wou kroelen maar ik had zo iets van ga naar je nieuwe chik !
ik had hem dat gezegd en hij zei dat hij me nog steeds leuk vond.
nou dat is super toch..
ik stond op omdat ik weg wou. toen hield hij me tegen en ik wou hem weg duwen maar hij was te sterk. dus ik ging weer zitten en ik zei dat ik niet kon geloven dat ik ooit iets met hem wou en hij antwoorden met dat ik stiekem nog wil ( dat wou ik inderdaad) na zocht me vriendin me en hij ging toen naar der toe en zei dat het goed met me gaat en die shit om der niet ongerust te laten maken, bullshit! hij was eng hahaha, hij ging zitten en ik zei je vind me weer te kinderachtig. hij vond me een beetje kinderachtig doen. ik zei dat hij dan moest stoppen met forceren en hij pakte ze horloge en zijn jas en maakte zich klaar om weg te gaan en ik zei dat ik nog 1 ding wou weten en ik vroeg voor wie hij koos voor mij of ze nieuwe chik. hij antwoorde niet en trok me gewoon naar zich toe. ik voelde dat hij een stijve had en hij zei ''je voelt het he, dat komt door jou''. gadverdammebah! .. hij kwam steeds dichter bij en fluisterden in me oor '' zeg dat je van me houd'' ik zei ''nee''.
hij ging van me af, ging op het bed zitten, zette zijn horloge goed, stond op en liep weg. ik stond ook op pakte mijn tas en schoenen en liep naar de voor deur . 1 maal buiten pakte ik meteen een sigaret mijn vriendin wekte dat ik het nog niet moest aansteken. me vriendin en ik liepen weg en mijn ex flow schreeuwde dat hij me nummer zou verwijderen en shit. Ik schreeuwde dat hij het meteen moest doen. een paar minuten later appte hij via me vriendin's telefoon dat dit het, het beste is dat hij naar zijn andere chik gaat FIJN! ik hoop dat zei wel van je zal houden erg vrolijk



dit was mijn gebeurtenis !!


peace out
27 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BadUnicorn
BadUnicorn, vrouw, 11 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende